Nokia E51

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.002
3.655
113
150 Km proč je servis, kar mi je dokaj daleč, sploh če bi moral potem še po njega drugi dan. Nameščena je verzija SW 100.34.20 (29.9.2007) ki bi naj bila najnovejša. Kaj pa če enostavno počakamo da izdajo kako posodobitev pa ga kar doma posodobiš, saj zadeva ni tako zelo moteča, je pa pač čudna.
Isti šum ostaja tudi ko kam kličeš, saj se ga sliši v ozadju.
Ugibam da se verjetno toliko prenaša sevanje iz antene na zvočnik in povzroča te motnje.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.002
3.655
113
Zanimivo, jaz sem to sicer preverjal preko nokia update strani z številko ki je zapisana pod baterijo, mogoče bi moral probat z Nokia Update programom

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Poknila mi je tipka tista ta dolga takoj pod zaslonom......lol

Mislite, da je to všteto pod garancijo?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Probat ni greh
wink-1.gif

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.002
3.655
113
A morda kdo ve, če je potrebno vsakič, ko želiš začeti Internetni klic v nastavitvah telefona spremeniti privzeto WLAN omrežje na tistega, ki je trenutno dosegljivo, ali se da to narediti kako drugače, da bi ti telefon sam ponudil preko katerega omrežja naj se poveže, ko želiš klicati?

raY_

Pripravnik
20. avg 2007
122
0
16
Sem že iskal za IP klice če se da urediti da kličeš kot 02 123 4 567 in ne kot 059 xxxxxxx, pa sem ugotovil da ne.
Se motim? Se da to urediti na kakšen način?

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Moja stara nokia E50 je šla pa pa. Sedaj pa imam E51. Je kar nekaj razlik.

Prej si s držanjem na tipko 0 dobil brskalnik za wap strani, če si pa izbral splet, si šel pa na splet. Sedaj pa obe varjanti odpirata wap strani. Kje se da pregledovati običajni splet. Preko wlana že, ampak prek GPRS-ja kje se da?

Za ton zvonenja sem uporabljal nek ringring, ki ga v E51 ni. A ga mogoče lahko kdo pošlje na andrej019@siol.com.

LP

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
A kdo ve, če je možno in kako bi direktno prek WLAN-a povezal telefon E51 in računalnik.

Povezava v tem smislu, da bi imel dostop do datotek na računalniku in obratno.

LP

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Dobil sem aparat, ki je brandan na TIM in bo upgrejdu imam sedaj polno nekih intaljanskih TIM stvari gor, ki jih v app. managerju ni. Pred upgrejdom tega ni blo, tko da predvidevam, da je tist nokia upgrade tool nekje v telefonu nasel, da je pac TIM brand in je upgrejdal z njihovim upgrejdom, s tem pa zraven dal se en kup stvari.
A se da to kako odstranit?
Zakaj sem mi je po upgrejdu vse nastavilo na TIM operaterja, ce tega prej ni blo?

Hvala

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Navaden SW daj gor, pa ne preko tel. ker tam ti bo itak samo italijanskega dol vleklo, na netu ga poišči.

Ena varianta za odklenit na vsa omrežja je tudi x-sim ali turbo-sim.... pa še kar poceni je.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Sej zadeva je odklenjena, samo tale italjanski soft me moti. Bom pogledal za upgrade, hvala. Pa bo sploh hotel upgrejdat, ker sedaj imam zadnji sw gor?

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Po dveh mesecih pa malo analize. Predvsem primerjave med E51 in E50.

Drugače ni kaj, telefon je pač že zaradi napredka v tem času pač še bolj večfunkcionalen. Kam me moti je, da je ohišje za kar nekaj razlik slabše. Je kar dosti škripanja, kar ga pri E50 ni bilo. Najbolj pa me moti nabiranje prahu na displeju. To me pa resno moti!

Zato pa tudi sprašujem vse, ki veste kaj več. Ali se da telefon zazstaviti, da bi ekran spucal, brez da bi "uničil" garancijo? Ali lahko zetežim na servisu, da morajo oni to odpraviti (to so najbrž samo pobožne želje)?

Vaše izkušnje in nasveti...

LP

stockl

Zelenc'
12. nov 2008
15
0
1
Mene pa zanima, če da na izhodu za slušalke kaj slabši zvok od drugin nokij N serij in Xpress musicov? Kr če je problem samo v slušalkah, se že da dobit druge in en adapter za 3,5mm vtič in imaš pošten mobitel, z Wlanom, lahko poslušaš muziko, dolgo zdrži baterija in še vzdržljiv je kar precej. Me mika, da bi ga vzel, če ima dober izhod.

Sej vem, da je že veeeeeeliko napisanega, sam nisem imel časa prelistat 10 strani. No, kej pravte?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
Meni se ne zdi kaj preveč dober zvok (v primerjavi z ipod shuffle). Prav čuješ ko omogoči izhod - šum se kar lepo sliši. Tako da za neke audiofile glih ni
grin1.gif

stockl

Zelenc'
12. nov 2008
15
0
1
A potem ne bi blo bolše če bi dau druge slušalke, kr pr nokii 6280 sm meu jst uničene in je tudi ful šumelo, z drugimi pa je bil zvok kar uredu, tako, da si mislim, da bi moralo tudi na E51 to delovati. Kr bi rabu en telefon, mal za muziko, sam ta E51 se mi je ful dobr, kr uni xpress musici se mi zdi da pr softwari mal slab pa izdelava. Ni pa ga za primerjat z iPodom, to je jasno.