Nokia E51

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Meni pa je danes zgleda tipkovnica crknla na tem telefonu. Zjutraj več nisem moho budilke vgasnit. Potem sem ga čez par ur spet vklopil in je delal par minut. In sedaj spet več ne dela. Enostavno je mrko. Telefon vklopim vendar tipkovnica ne dela.

A še je možno kakšno stvar kupit, da je nebi rabo nazaj nosit in popravlat...

Do zdaj vse telefone, ki sem jih mel sem mel vsaj 1× na popravili.

ni to delo...

Bogo

Pripravnik
11. okt 2007
32
0
6
55
Murska Sobota
Sem poskusil ne deluje, ne morem spravit gor teme kaj je narobe ali kaj se da narediti???

Citat:
Uporabnik krneka pravi:
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Meni pa vedno napiše ko hočem naložiti kako themo. Dam naloži pol pa nekaj časa ni nič in nato napiše certifikat poteke.

Teme so s te strani.
http://gallery.mobile9.com/c/nokia-e51-themes/1/

Če napiše certifikat potekel, spremeni uro na 2007 pa bo šlo
wink-1.gif

Bogo

Pripravnik
11. okt 2007
32
0
6
55
Murska Sobota

Uredil deluje!!!

Citat:
Uporabnik Bogo pravi:
Sem poskusil ne deluje, ne morem spravit gor teme kaj je narobe ali kaj se da narediti???

Citat:
Uporabnik krneka pravi:
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Meni pa vedno napiše ko hočem naložiti kako themo. Dam naloži pol pa nekaj časa ni nič in nato napiše certifikat poteke.

Teme so s te strani.
http://gallery.mobile9.com/c/nokia-e51-themes/1/

Če napiše certifikat potekel, spremeni uro na 2007 pa bo šlo
wink-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
Upgrejdaj firmware na XPjih. Na visti so semizdi z SP1 neko stvar zaštrikali in je nokia do nadaljnjega onemogočila upgrade. Tako sem vsaj nekje nekoč prebral
rolleyes-1.gif

Bogo

Pripravnik
11. okt 2007
32
0
6
55
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Upgrejdaj firmware na XPjih. Na visti so semizdi z SP1 neko stvar zaštrikali in je nokia do nadaljnjega onemogočila upgrade. Tako sem vsaj nekje nekoč prebral
rolleyes-1.gif

Tudi sam sem zasledil to, vendar mi je pa nekdo rekel da deluje. Bom počakal do nadalnjega! Hvala za odgovor!!!

raY_

Pripravnik
20. avg 2007
122
0
16
Katere custom teme se vam najbolj dopadejo na E51? Zanimiva je Gold Theme by Pizero. (http://s60theme.com/), je pa res, da kakšnih solidnih strani z temami ne najdem. Vse je moderirano nekam v 3-4PM.

Kaj res koristnega vam je prinesel update??
Obstaja programček, ki kaže beležko na desktopu v takem smislu kot jo znajo SEricssoni?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.093
138
63
okolica mesta
Če ti telefon deluje kot treba ga nimaš kaj updejtat. Meni je ta desktop ki ga imajo nokije še bolj uporaben kot to imajo SE telefoni
zmaga.gif

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
A ima e51 tu tudi utripajoco lucko, ki opozarja na zgresen klic ali sms? Pri e50 utripa pod jojstickom in je izredno uporabna.
Hvala

clarity

Pripravnik
5. dec 2007
72
0
6
kar se updejta tice sem zaenkrat opazil sam to, da je imenik kr opazno hitrejsi, vsaj prvi load.
pa ko kliknes na meni knof je tud hitreje.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Kdo ve kje kupt tisto prozorno nalepko za zaslon? Originalno je kar čez noč nekaj zjebalo lol

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.002
3.660
113
Morda kdo ve, če je pri E51 normalno, da ko je vključena osvetlitev, oziroma ko kaj tipkaš po telefonu je neprestano v zvočniku (ko ga podržiš k ušesu) prisotno neko šumenje oziroma ton, ko pa osvetlitev ugasne pa to šumenje(ton) utihne?

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.002
3.660
113
Zanimivo, no ta je kupljen pri Simobilu,mogoče je potreben kakšne programske nadgradnje, na *#0000# kaže še neki datum iz leta 2007, čeprav je kupljen pred par dnevi. Sicer se zadeva ob običajnem tipkanju ne sliši, če ga ne pridržiš k ušesu, baterijo pa najbrž prazni, glede na to da je vklopljen še zvočnik

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.093
138
63
okolica mesta
To ni važno kje je kupljen, to se lahko zgodi če kupiš aparat bri bilokaterem operaterju. Pri bateriji se to ne pozna. Bi blo pa fajn še enkrat sw naložit. Probaj odnesti na servis.