Nokia E51

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
Nekako tako kot si napisal.
Saj koledarski vpisi tekočega dne sicer so na zaslonu, vendar jaz bi rad da mi telefon pred kratkim potečen opomnik še posebej pokaže - ne morem se navadit, da bi 10x na dan preveril kaj piše na tistem blesavem seznamu koledarskih vpisov. Raje vidim da seznama ni in da me telefon posebej opomni na pravkar potečenega.
Ja, pa še to mi je blesavo: opomnik se oglaša cca eno minuto in utihne. Če pustim telefon pri miru se hudič oglasi spet čez par minut. Tega pa recimo vsekakor ne potrebujem. Mejduš, da so lahko naredili tako trapast koledar.
jezen.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
Zdaj sem sprobal zadevo. Opomnik se en čas oglaša, potem pa se na vsakih 5min ponovno oglasi. Tako dela nekje pol ure.
Potem pa ni bilo nikjer opozorila, da je kaj poteklo. Tudi ko sem šel v koledar, ni javilo tistega da je zaradi spremembe časa šlo kako opozorilo mimo.

simonp

Zelenc'
1. feb 2008
2
0
1
Zdravo!
Zanima me, kako je s spletnimi brskalniki za Nokio E51. Katero aplikacijo priporočate? Zaenkrat sem na netu opazil, da veliko ljudi uporablja Opero. Vendar na njihovi strani ni downloada za E51.
Do zdaj sem imel 6310i, pa sem še zelo "zelen" v vseh teh novitetah, ki jih ponuja zdajšna tehnologija, zato prosim za nasvete!
Hvala!

Simon

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
Zaenkrat uporabljam vgrajen brskalnik in je kar kul
smile-1.gif

Maš lepo kurzor in se voziš po strani ter klikaš.

Edino odpiranje v tabih še moram skužit. Mogoče kdo ve, s katero tipko se odpre link v novem tabu ? Če kliknem na link, ki bi se na računalniku odprl v novem oknu, mi ga lepo odpre v novem tabu. Da bi pa na vseh linkih lahko to naredil pa mi še ni uspelo
frown-1.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik simonp pravi:
Jaz je ne vidim. Je za e50,e60,.. za e51 pa ne. Si morda naložil generic verzijo?

nima veze, naloži tega in je. Inštalacijo potegni na PC in potem iz PC-ja naloži na telefon. Sigurno deluje.

Vgrajen brskalnik meni ni všeč.Opera ima narejeno tako, da na začetku vidiš celo stran (pomanjšano) in potem zoomiraš določen del strani.

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
Najlepša hvala za trud
smile-1.gif

Sem se bal da bo odgovor tak.
No sedaj lahko le upam da najdem kako varianto, ki bi mi vseeno pokazala kaj sem zamudil, ali pa iščem drug telefon.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Vgrajen brskalnik meni ni všeč.Opera ima narejeno tako, da na začetku vidiš celo stran (pomanjšano) in potem zoomiraš določen del strani.

Pri vgrajenem pa stisneš 8, pa se ti tudi to pokaže. Je kar dosti takih bližnjic in ostalih fint, ki niso napisane v manualu. Recimo če držiš sredinsko tipko par sekund na praznem delu strani, se ti pokaže neka orodna vrstica.

Bo treba naštudirat vse kombinacije, pa bomo vidli kaj vse se še da
grin1.gif

EDIT: baje da se ne da linka odpreti v novem oknu, obstaja pa en "hack". Odpreš to stran in si preko nje odpreš novo okno. Malo je glupo, ampak dela
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

hudirudi

Zelenc'
16. feb 2008
6
0
1
zivjo

po 14 dneh cakanja sem ga dobil na mobitel ajdovscina, kjer so skratka nesposobni ljudje, ampak pustmo to.

sem si dal gor operamini, msn ki je zgoraj naveden. sem pa probal aktivirati tale Gizmo za VOIP, tudi preko googla sem nekako nakazal 10 dolarjev, ampak stvar kar nekako ne dela. mi mogoce ne aktivirajo takoj denarja? je to ze kdo sprobal v praxi?

sicer sem s telefonom ful zadovoljen, wirelles doma dela super, hiter, odziven.

javim ko ga se malo bolj sprobam.

lp hr

hudirudi

Zelenc'
16. feb 2008
6
0
1
hoj

ja, opera mi je kul, je pa res, da je integrirani ww ok, se celo travian se da igrat.:)
me pa zanima, kaj imate za rssje brati? ima kdo kaksno dobro opcijo?

lp

hudirudi

Zelenc'
16. feb 2008
6
0
1
aja, pa ce je kdo uporabljal za navigacijo, kaj?
kaksen nokia maps, way finder? kaj se splaca kupiti?

lp hr

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
GarminXT. Sicer sam ne uporabljam GPS-a, a naj bi imel Garmin najboljšo pokritost Slovenije.

sugardaddy

Ranjen'c
21. sep 2007
290
0
16
124

Jest pa "denarnice" ne najdem v tem telefonu, al je zdej kakšna nova varijanta? A kdo pozna kakšno Symbian aplikacijo(po možnosti brezplačno)za razne kode, skrite beležke ipd.

lp