Nokia E51

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Na telerayu pravijo, da bo E51 na voljo konec tega meseca
cheer.gif

Torej bo takrat tudi pri mobitelu, ali bo za to treba še malo dlje počakati ?

Prejšnji teden sem bil sem na Mobitelu. Gledal sem P1, ko pa sem omenil E51, se je človek samo nasmehnil, se sprehodil do omare in mi pokazal "igračko", češ takole zgleda v resnici. Pravi, da je zanimanja precej in da jo po vsej verjetnosti dobijo do konca meseca. Glede na to, da "igračko" že imajo, kaže dobro
cool-1.gif

KejsiStoner

Pripravnik
15. nov 2007
180
6
18
Cabo Verde
Se že kej o ceni šušlja? Jest sem tudi razmišljam v smeri kakšnega večjega tulifona, ampak nimam nobene potrebe po kšni večji kravi zgolj zaradi touchscreena, drugega mu pa pravzaprav ne manjka. N95 je preglomazna, P1 ni nokia, z raznimi LG-ji in samsungi se mi pa po pravici povedano ne da eksperimentirat. Rabim dobro povezljivosti, znan vmesnik, možnost sinhronizacije z macintoshi in avtonomijo. Za musko imam iPoda, za fotke pa tazaresn fotoaparat. Bom z E51 zgrešil, ali je za moje potrebe primernejši kak drug mobitel?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
Upam da se ga bo že naslednji teden dalo dobit
smile-1.gif

neučakan.press

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik SyncMaster pravi:
ne vem koliko je sicer v prosti prodaji vendar se mi zdi kar nice price glede na to da ima wlan

sam sem jo v Sloveniji dobil za 265€, in to 2 meseca nazaj. Glede na to se mi cena pri @M zdi kar visoka. Sploh zaradi 24 mesečne vezave.

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
razlika je zame spremenjliva, sicer pa je to sigurno med cenejšemi telefoni ki omogoča wlan.

Nazadnje urejeno:

sugardaddy

Ranjen'c
21. sep 2007
290
0
16
124

Spet popravek:10 so jih dubl dons, pa vse so srebrne, ena je pa že moja
cheer.gif

Luškan fonček
smile-1.gif

lp

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Evo, tudi jaz od danes dalje ponosen lastnik Nokie e51
smile-1.gif

V Mariboru so jih dobili le 5, mislim da sta bili dve med njimi črne, ampak sem se raje odločil za črno-krom, mi je lepša, sicer je pa to čisto stvar okusa
wink-1.gif

LP

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Mi lahko mogoče kdo pomaga... Na telefon sem naložil z interneta (wi-fi) par zvonenje mp3 in jih nikjer ne najdem
confused-1.gif

Mogoče kdo ve kam se samodejno shranijo (pomnilniške kartice še nimam, tako da na njej niso
smile-1.gif

Hvala!

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Mi lahko mogoče kdo pomaga... Na telefon sem naložil z interneta (wi-fi) par zvonenje mp3 in jih nikjer ne najdem
confused-1.gif

Mogoče kdo ve kam se samodejno shranijo (pomnilniške kartice še nimam, tako da na njej niso
smile-1.gif

Hvala!

Pri meni se vse direktno shrani v galerijo/skladbe

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Ne vem, nisem jih nikjer nasel, ceprav je pisalo "naloženi".
Potem sem se enkrat naredil in je pisalo nalozeni pa sem moral vseeno shraniti. No zdaj so tam kjer morajo biti
smile-1.gif

LP