Citat:
Uporabnik Dwayne pravi:
Kje si pa noložil SLO meni? Teleray ali v kaki mobištacuni?
Cena na Teleray-u je 50€, v mobi trgovini (Podutik) pa rečenih 10€ ! Prideš, počakaš 10-15 minut in greš...
Citat:
Uporabnik Dwayne pravi:
Kje si pa noložil SLO meni? Teleray ali v kaki mobištacuni?
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Vse brez problemov, ko pa bi imel problem s telefonom pa bi nastal problem.
Drugo kot drugo, prides v trgovino - na internetu ima napisano telefoni na zalogi, stopim v trgovino in vprašam: Imate Nokio 6300? Ne. Imate K850i? Ne. Imate 6500? Ne.
To mi pove dovolj o trgovini, da o tem kakšen odnos do kupca imajo ne bi.
Sicer pa... vsak kupi telefon kje mu paše. Če ti pač paše da ga kupiš tam ni panike.
Jaz sem samo izrazil svoje mnenje.
LP
Citat:
Uporabnik apsteki pravi:
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Drugo kot drugo, prides v trgovino - na internetu ima napisano telefoni na zalogi, stopim v trgovino in vprašam: Imate Nokio 6300? Ne. Imate K850i? Ne. Imate 6500? Ne.
Sicer pa... vsak kupi telefon kje mu paše. Če ti pač paše da ga kupiš tam ni panike.
LP
Verjetno starih modelov ne držijo več v trgovini
Citat:
Uporabnik apsteki pravi:
SAJ V BIGBANGU VERJETNO TUDI NIMAJO VSEH TELEFONOV KI SO NA TRŽIŠČU NA OGLEDCitat:
Uporabnik apsteki pravi:
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
LP
Verjetno starih modelov ne držijo več v trgovini
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Sensei, a je ta shop "legalen"? Mislim: garancija, racun, so terminali originalno zapakirani? Kako je z uveljavljanjem garancije?
Gledam malo po netu (Nemcija) in so pri Mobi svetu cene enake kot v Germaniji (sam bi nekako pricakoval pri nas drazje??).
Bos pomagal?
Hvala,
Lp
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Sensei, a je ta shop "legalen"? Mislim: garancija, racun, so terminali originalno zapakirani? Kako je z uveljavljanjem garancije?
Gledam malo po netu (Nemcija) in so pri Mobi svetu cene enake kot v Germaniji (sam bi nekako pricakoval pri nas drazje??).
Bos pomagal?
Hvala,
Lp
Mene moti edino to, da garancijo uveljavljaš samo pri njih. Se pravi, da zna bit nekaj čudno z papirji (moja domneva). Tudi sam sem se zagledal v njihovo ponudbo ampak se še opogumljam. Mogoče pa pride v novem letu kakšna ugodna ponudba v Simobil
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Bos pomagal?
Hvala,
Lp
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Bos pomagal?
Hvala,
Lp
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Bos pomagal?
Hvala,
Lp
Mene moti edino to, da garancijo uveljavljaš samo pri njih. Se pravi, da zna bit nekaj čudno z papirji (moja domneva). Tudi sam sem se zagledal v njihovo ponudbo ampak se še opogumljam. Mogoče pa pride v novem letu kakšna ugodna ponudba v Simobil
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
ja to sem tudi jaz pričakoval. Nekako si želim potem zadeve urejati na uradnem servisu (Teleray). Ampak pri njih je bilo izrecno povedano, da se garancija uveljavlja pri njih (2 leti), oni pa naprej pri pooblaščenem servisu na Dunaju.
Citat:
Uporabnik apsteki pravi:
Kam ste se zapičli v toti Teleray ali Svemo,saj pa smo v EU,saj v Astriji in drugje po Evropi imajo tudi svoje Teleraye in Sveme,samo so malo bolj ažurni pri svojem delu,ker je konkurenca tako močna,pa odnos čisto drugačen,samo še to Telerayu in Svemi ni kliknilo in se zato tako obnašajo ker so sami na našem trgu
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
ja to sem tudi jaz pričakoval. Nekako si želim potem zadeve urejati na uradnem servisu (Teleray). Ampak pri njih je bilo izrecno povedano, da se garancija uveljavlja pri njih (2 leti), oni pa naprej pri pooblaščenem servisu na Dunaju.