Nokia E5

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Jaz imam gor na gsm-ju,uporabljam pa samo gmail za pošto zelo zelo malo net (google) pregleduje cel gsm in sd memory od spyware do malicus do virusov pa marsikater program lahko disable daš da se ne zaganja .Mobile guard mi je tud dober imaš pa brskanje po gsm-ju pa task manager in pregledovanje pa še free sta oba .Office quick premier 6 vsebuje tudi urejanje pa izboljšana verzija reader le 2.5

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Pozna morda kakšen dober program za zaklepanje tipkovnice, ki zna tako kot vgrajeni zakleniti tipkovnico po nastavljenem času, vendar da pusti telefon odklenjen ko je zalaufan določen program (npr. predvajalnik glasbe).

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Pa zna ta program pustiti tipkovnico odklenjeno če je prižgan določen program?
Sem probaval pa nisem nič našel kako to narediti.

raketa

Pripravnik
25. sep 2007
223
6
18
Gorenjska
www.lomm.si
Mi lahko kdo pove, kako uvozim kontakte iz Outlook 2010 v Imenik na nokii. Napiše mi da je napačen tip fajla, čeprav sem izvozil v csv tipu.

Hvala za odgovor

edit: že rešil težavo.

Nazadnje urejeno:

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Od kar sem prejel mail od Nokie, da se mi je končalo preizkusno obdobje za Nokia Masseging mi več ne deluje mail.

Poznate kakšno drugo opcijo kako usposobiti push mail na telefonu za Gmail.

Tomo

Pripravnik
5. sep 2007
70
0
6
Obišči stran
Dokler ne najdeš rešitve, lahko še zmeraj uporabljaš NM do konca leta.
smile-1.gif

Mobitelovi uporabniki Nokia Messaging od 1. 9. 2010 do konca leta 2010 brezplačno uporabljate!

Ta posebna ponudba vključuje tudi 5 MB prenosa podatkov mesečno za storitev Nokia Messaging.

Vklop in izklop lahko uredite prek spletnega portala Moj Mobitel > Nokia Messaging > Vstop v storitev ali mobilnega Planeta, (za hitri dostop pošljite NOKIAM na 1919).

S storitvijo Nokia Messaging lahko upravljate tudi prek mobilnega Planeta v sklopu Sporočanje > Nokia Messaging.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Evo sem našel.
Emoze je programček, ki skrbi za push maile. Za gmail dela BP in nastavljen je res v 2 minutah. Pa še free je.

peach

Zelenc'
22. nov 2010
4
0
1
pozdravljeni! :)

torej, nisem še zasledila, da bi kje bilo govora o programu za povezavo z računalnikom, se pravi ovi suite-om, jaz pa imam problem.
in sicer se mi na noben način in pod nobenim pogojem telefon ne želi normalno povezat, oziroma priklopim ga, računalnik ga zazna, potem pa v ovi suite piše, da je nepravilno povezan in naj ga poskusim še enkrat povezat. seveda to ne pomaga, gonilnika pa v paketu tudi ni bilo.. isto ovi ne deluje pri fantu in prijatelju.

ima kdo podobne izkušnje in ali bi mi znal kdo kaj svetovati?
že v naprej hvala.
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
nekje sem vklopil varcevanje z baterijo sedaj pa ne najdem da bi izklopil. Kje je to skrito. Moti me to da vceraj na soncu nisem nic videl na ekran