Nokia E5

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Piše piše marsikaj. Če bi vse dobesedno vzeli kar premore Alter bi bil svet rdeč al pa črn kakor za koga.

No dost o tem. Kdaj lahko dobim E5 v roke na Mobitelu?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Si si že sam odgovoril kdaj bo: "Pravi, da oni zvedo istočasno kot je objava na spletni strani."

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Da ne odpiram nove teme, kdaj bodo tile v Sloveniji in kaka bo cena?

Nokia C6-01, naslednik X6, ki je pa res že zastarela, ker je že od 5800 enaka. Sem mislil, kakega androida za 250€ pa bom raje tega počakal.
smirk-1.gif

Nokia_C6-01.jpg

Nazadnje urejeno:

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
kaj pa tam nekaj piše o tipkovnici, da nima šumnikov, pa da jih ima, pa da so zamenjani neki znaki.... ????

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
525
109
43
Mislim, da ima pač nemško tipkovnico. Torej so namesto šumnikov na tipkovnici vgravirani preglasi in nekatera ločila so postavljena na drugih mestih kot pri slovenski tipkovnici. Kljub temu se v telefonu lahko izbere jezik (slovenščina) in potem delujejo tudi šumniki na fizični tipkovnici. Le "narisanih" jih ni, zato se je treba malo navaditi. Vsaj jaz to razumem na ta način, je pa precej dvoumno napisano.
smile-1.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Anubis pravi:
Mislim, da ima pač nemško tipkovnico. Torej so namesto šumnikov na tipkovnici vgravirani preglasi in nekatera ločila so postavljena na drugih mestih kot pri slovenski tipkovnici. Kljub temu se v telefonu lahko izbere jezik (slovenščina) in potem delujejo tudi šumniki na fizični tipkovnici. Le "narisanih" jih ni, zato se je treba malo navaditi. Vsaj jaz to razumem na ta način, je pa precej dvoumno napisano.
smile-1.gif

Pravilno razmišljaš. Ko se navadiš je lahko čist okej.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Na Mobitelu pravijo, da jih dajo v prodajo s ponedeljkom.
Ga grem v ponedeljek pogledat in mogoče (verjetno) tudi vzet.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Zdej vidim, da je jtfc že dal link za C5-03, jaz pa sem odprl novo temo.
bonk.gif

Ker je tu govora o E5, evo video review iz PhoneArene. Aparat kar hvalijo, razen seveda njegovega sistema, kar je danes že stalnica s Symbianom. Najbolje, da imamo kar vsi enake telefone in se začnemo tudi enako oblačiti in voziti enake avtomobile...
evil.gif

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
KSZ; Odločam se med E5 in E55 (oz. eventuelno E52).

Najraje bi vzel E55 (kovinsko tanko ohišje, tipkovnica, baterija), na konkurenčnem Jest-ovem forumu pa berem komentar uporabnika, da signal (ko primeš telefon v roke) močno niha na slabše.

V kontekstu kvalitete sprejemanja GSM/UMTS signala, (ki je zelo pomemben faktor pri nakupu) me zanima, če ima kdo podobne izkušnje?
sprasujem se.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Da se malo pohvalim. Od včeraj popoldne mučim E5. Kar navdušen. Predvsem nad tipkovnico in vidim, da je treba nastavit boga in pol.
Glih to me mal je.e ker je to moj prvi Sibian telefon. Predvsem neznam nastaviti maile tako, da bi domači mail imel dostop samo preko wifi, služben pa prvo preko wifi, če pa ni pa preko gsm.
GPS sem pa sprobal in mi majhen ekran ni povzročal nekih težav. Sploh ker ga ne rabim redno ampak ene 3 krat na leto.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Sem edini s E5?
Ima morda kdo idejo kako nastaviti dva maila na domačem ekranu?