Nokia E5

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Morda kdo ve kako lahko na prvo stran telefona (home screen) dam namesto koledarja, ki je bil nastavljen tovarniško drug koledar (Handy Calendars).
Mi je pač lepši.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Pojdi na link handy epocware in si zloadaj na namizje ta handy calendars potem pa z pc suite naloži na gsm in je zadeva končana kupiš serial key .Če ne kupiš pa veš kje se dobi

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Home screen ali po tvoje prva stran telefona zamenjaš v nastavitvah noter original odstraniš in daš novega gor

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Ne ne narobe si me razmel. Kako se kak programček inštalira pa res ni nobena znanost.

Mene zanima če se da spremeniti na prvi strani telefona, da mi namesto zapisov koledarja, ki je bil naložen tovarniško na telefon za Handy calander vpise.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Home screen ali po tvoje prva stran telefona zamenjaš v nastavitvah noter original odstraniš in daš novega gor

Lahko malo pomagaš?
Grem na Meni - Nadzorna plošča - Nastavitve - Splošno - Prilagajanje - Pripravljenost - Aplikacije začetnega zaslona
Tukaj lahko samo prižgem ali ugasnem koledar. Ne morem oz. ne znam pa izbrati katerega naj uporablja.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sedaj imaš original gor ane.Zamenjaj ga s tem handy calendars v nastavitvah noter in potem vse urejaš s tem .Po domače odstraniš bližnjice in dodaš novega na bližnjico

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
OK ni mi čist jasno.
Temo začetnega zaslona imam Vrsta imenika.
In tu imam pod imenikom Vrstico, ki mi kaže če prejmem kak nov mail na Gmail in pod njem koledar (oziroma vpise v koledar za današnji dan)
Tega bi rad zamenjal, da bi mi kazel vpise od Handy calanderja in ne od Nokia koledarja.

Upam, da bluzim preveč.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sedaj pojdi v pripravljenost in dol je aplikacije začetnega zaslona tam odstraniš eno višje bližnjice pa dodajaš nove

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Evo slika pove več kot 100 postov.
nokia.jpg

Rad bi spremenil koledar tam kjer je puščica.

Ali morda ti govoriš o bližnjicah, ki so spodaj na ekranu (navigacija, facebook, ...). Te znam spremeniti.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Se ti opravičujem sva se narobe zastopila .Ne da se tega spremeniti ker je v osnovnem meniju lahko imaš samo tiste 4 ki so noter.Imaš pa na handy epocware program handy shell ki to vse vsebuje in lahko tam zamenjaš dodajaš

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
A se mi je zdelo, da nekaj ne klapa.
OK sicer sem tole že nekaj sporobaval ampak kolikor sem opazil nima kontaktov tako kot osnoven home page.
Bom še enkrat naložil in se mal poigral s Shellom.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Programi od Handya so kar zanimivi.

Sem pa opazil še nekaj. Če vpišem v Handy calendar nov opomnik mi ga zleda kar sam skopira v originalni kolendar in mi ga nato prikaže na home pagu v uni moji vrstici, ki sem jo hotel spremeniti.

Tudi tako je OK.

Hvakla za trud.

Morda poznaš še kakšen program, ki ga je zelo dobro imeti na telefonu?

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Office in adobe readerja imam in sta mi čist OK.

Kako je s temi antivirusi na telefonih. Je to res nujna zadeva kot na Windiovsih?
Sej telefon v osnovi namam za srfanje po netu. Je pa res, da ni vsa pošta gor prileti.
Kakšno imašmenje o tem?