Nokia E5

peach

Zelenc'
22. nov 2010
4
0
1
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Pa na telefonu izbereš "Ovi suite", ko te vpraša za način povezave z računalnikom?

ja, izberem. ampak nikakor noče, ovi na računalniku skos trdi da povezava ni vredu...

gservo

Zelenc'
23. nov 2010
2
0
1
Ker imam simobilovo varianto, ki še nima možnosti posodobitve SW, prosim če mi lahko kdo, ki ma aparat kupljen na mobitelu, napiše product code

Hvala, lp

BojanMB

Zelenc'
20. jun 2009
6
0
1
Mene pa zanima, ce je kdo naletel na problem, da se mu Nokia E5 nenadoma izklopi? Vcasih pa zmrzne in se ponovno zazene.
Vse to pa se mi je do sedaj zgodilo, ce sem malenkost bolj obremenil telefon: Recimo vec odprtih aplikacij, prenos vecih datotek preko BT povezave... Imam pa FW 042.10. Se pravi zadnjo verzijo. Na Telerayju sporocajo, da ne gre za HW napako ampak bi se naj pocakalo na programske popravke.
Je to komu znano?

Hvala!

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Tudi sam še nisem naletel na to, pa sem včeraj prenašal preko BT za 2GB podatkov, zraven pa imel hkrati odprto še mail aplikacijo in file manager.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik peach pravi:
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Pa na telefonu izbereš "Ovi suite", ko te vpraša za način povezave z računalnikom?

ja, izberem. ampak nikakor noče, ovi na računalniku skos trdi da povezava ni vredu...
Jaz bi poskusil troubleshootat po tem vrstnem redu:
- povezati preko drugega USB porta
- reinstall ovi suite na PC-ju
- uporabiti drug USB kabel
- preizkus na drugem računalniku

peach

Zelenc'
22. nov 2010
4
0
1
na drugem računalniku sm že probala, pa tut ne dela. in isto ovi suite ne zazna niti fantove nokie.
bom poskusla še ostale, pa sporočim. hvala!
smile-1.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Se morda da nastaviti na kateri izhod gre glas za različne programe. Npr predvajalni glasbe gre na izhod za slušalke, pogovori na BT, navigacija pa na zunanji zvočnik.
To mi je pri P1 delalalo tako brez problemov. Tukaj pa ne morem imeti povezane BT slušalke in imeti navigacije na zunanjem zvočniku (oziroma ne znam naštimat).

peach

Zelenc'
22. nov 2010
4
0
1
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Pa imaš profil SPLOŠNO na gsm-ju ko hočeš povezato gsm z pc-jem??

Ne spomnim se, mislim pa da je blo na splošno. To ma kej veze?

Drugač sm pa opazla, da na mobitelu pri nastavitvah za USB piše vrsta povezave PC-suite in ne Ovi. Mislim da bom mogla z PC-suite poizkusit.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ni nobene razlike drugače med pc suite in ovi suite..Z pc suite in nsu pa zadnje verzije morajo biti je bolj lepo delati ragledano in pojasnjeno, kar pa se tiče ovi suite je pa polepšano pa malo drugače .

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
kako nastavit omrezja da bi me vprasal kako se naj poveze za www in gmail.
Gmail mi povezuje samo preko gsm(kljub temu da sem doma in imam wl) www mi na "terenu" ne poveze preko gsm ampak tezi za domac wl?

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
V nadzorni plošči - povezave je SC in si nastavi profil kako ti dostopa do neta. Če želiš, da ti dostopa prvo preko domačega wifi in šele nato preko g3 omrežja.
Potem pa vsako aplikacijo zbereš način dostopanja. Pojavi se tudi ta možnost, ki si jo naredil z SC

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Kolikor se spomnim je zadeva zelo enostavna in nastavis ime profila in dolcis vrstni red dostopa do neta.
2min dela in potem sem vsake toliko preveril ce res dostopa preko wlana.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
jep mislim da sem nastavil priblizno po zeljah. Upam da se bo dalo se kak wlan kasnje dodati.
Je pa treba restart narediti. Te pa na to opozori.
Najlepsa hvala.
Sicer pa objave na alter pisem ze tako hitro da telefon ne pise tako hitro na ekran.
wink-1.gif
.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Dodad lahko kasneje se razne druge dostope preko wlana.

Od kar imam to porihtano na tem telefonu prizgem racunalnik
samo se za paso na psanikih ali za kaj resnega naredit.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
hehe, ne ponavljaj za menoj.
V zadnjem mesecu je vsaj 3/4 objav tule napisanih na e5. Pa pejt gledat koliko jih je.
wink-1.gif

aja na pasnike ne hodim. Pa ne vem zakaj, je z alterjem prevec dela