Nokia E5

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
nokia mesaging?
Dobil sem mejl da se mi izteka enomesecno poskusno obdobje. Ker dodatno zadeve ne mislim placevat, me zanima ce bom lahko tudi vnaprej preverjal gmail na gsm. Predvidevam da mi ga ne bo avtomatsko poslalo na gsm ko bo prisel mejl na gmail, ampak bom moral zadevo rocno poslji / prejmi. paket dzabest, zanekrat se dovolj MB.
Bodo po enem mesecu zadevo odklopil, ali mi bodo zadevo zacel zaracunavat(po mejlu sodec ne, ce se ne prijavim)

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Ja to je tudi meni pisalo in sem pustil pri meru. Poslali so mi še ene par mailov, da poteka to obdobje.
Potem sem zbrisal mail račun na telefonu in si inštaliral emoze, ki je free in je pushmail programček.
Zelo simpl za uporabo in pošto, ti vrže tam kjer so SMS sporočila in te tudi opozori kot SMS. Luštna in uporabna zadevca.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
@Hanzi vidim, da si 14 dni za mano kupil telefon (no vsaj po prejšnem vprašanju tako sklepam)
Koliko časa ti zdrži baterija? Pri uporabi za Alter, maile, par klicev na dan.
Pri meni ION BatteryTimmer piše 2dni in 13 ur. Je to dobolj?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
ce sem doma je wlan on
vklopljen imam gsm nacin. Sem imel dvojni , pa tisti res zre da je vesele sploh pri srfanju.
Vecina objav v zadnjih treh tednih je napisana na gsm. Pa se kaj podobnega se najde.
Ja drzi mi dva do tri dni,
sem eno dopoldne srfal preko umts, je zrlo baterijo kot bi jo v kislino potopil.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
NM potekla, sedaj mi noce vec mejl vlect iz gmaila, niti manual. Vsaj zdi se mi.
Kaj narediti, da mi bom do emailov dostopal preko vrstice na na "osnovnem" ekranu?

edit: na m@ so povedali da je do konca januarja free. pa dajmo še slaba dva mesca.....
.

Nazadnje urejeno:

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Kot sem ti že napisal sem sam raje prešaltal na emoze. Je free in dela bp.
Edino ne napiše ti v uno vrstico, da si dobil mail kot NM apak ti sporoči tako kot če dobiš SMS. Samo da v okenčku piše, da si dobil mail.
Ni glih čist isto ampak sem se po parih dneh navadil in sploh ne pogrešam več NM.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Kako lahko v dnevniku klicev našel informacijo koliko časa je trajal posamezni klic?
Našel sem samo informacijo o zadnjem klicu ali pa skupno dohodni ali odhodni.

Morda obstaja kakšen programček ki to omogoča?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
V dnevniku klicev imaš :sprejeti , neodgovorjeni , klicani klici.Zraven na desni imaš še en dnevnik tam se postaviš na določeno številko ali ime ,pa klikneš in vidiš koliko si klical ali je bil odhodni ali dohodni ,sms ,noter ven net podatki....

markom42

Zelenc'
12. dec 2010
6
0
1
Domžale
Živjo, ali je kdo že naletel na težave s prvo zgornjo vrstico, ki se čudno obnavlja? Zadnji del besedila je zakrit ali delno razbarvan, se pa to dogaja v povezavi s sosednjim besedilom, npr. pri sporočilih s številčenjem sporočila. Poleg tega, se tudi ob spremembi ozadja, ohrani delček prvotnega ozadja, seveda samo v prvi zgornji vrstici. Zgleda kot kak SW bug:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
1. Naredi back up 2. Polna baterija 3. Naredi vse resete 4.Še enkrat flesh FW .Boš videl po tem če bo kaj boljše je vredu .Če ne bo pa čakaj do naslednjega update FW,ali pa če te full moti pa na servis z njim. Od katerega ponudnika imaš E5 simobil ali mobitela. Si prvi lastnik .

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Aha ok.Si prinesel domov gsm ,kartico sim noter pa začel uporabljati.Nisi pa naredil prvega update FW-ja s svojo sim

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
1. Naredi back up 2. Polna baterija 3. Naredi vse resete 4.Še enkrat flesh FW .Boš videl po tem če bo kaj boljše je vredu .Če ne bo pa čakaj do naslednjega update FW,ali pa če te full moti pa na servis z njim. Priporočeno PC SUITE in NOKIA SOFTWARE UPDATER. Zadnje verzije