Nokia E5

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ima kdo slučajno informacijo, kje bi se jo dalo dobiti še kej v okolici Ljubljane ali Kranja, Simobilovo? Sem danes kar dosti preklical, pa je že vse razprodano. Vnaprej hvala za info.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Thanks... ma zdej sem brez phona pa bo treba neki vzet.... v skrajnem primeru bom vzel e52

ENERGETIK

Zelenc'
20. jan 2011
2
0
1
Živjo, tudi meni je NOKIA E5 kar zmrznila parkrat... pa ne samo ob prenosu podatkov, temveč tudi ko je povsem mirovala..( čez noč, čez dan), zgodilo se pa je tudi kar med pogovorom.
Aparat je star dva meseca in sem ga nesel reklamirati. Zdej sta pretekla dva tedna pa ni še nobenega odgovora. No, lahko samo čakam kaj bo ko ga dobim nazaj.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Nč novga ne bodo naredili kot bi ti lahko storil sam doma za cca 20 minut dela. Format reset pa ponoven flesh FW-ja .

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Mi lahko kdo mogoče pove, ali še komu škripljeta tipki pod ekranom ob pritisku na njih? Nekako mi deluje čudno, glede na to, da telefon zgleda kr čvrst. Vnaprej hvala za odgovore...

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.544
273
83
ksz

vem da je tale tema ze malce stara pa vendar...
Imam 2 vprasanji.
1. Naštimal sem si gmail na telefon da mi preverja maile. Nikjer pa mu ne znam določit, po kakšnem vrstnem redu naj se povezuje v omrežje? Ali se da na splošno določit kaj naj bo prednostna povezava in ko ta ne uspe, naj se poveže z drugo?
2. Moti me za začetnem zaslonu tisti ovi pomenki (ki so med iskanjem wifi ter vpisi v koledar). Se da to kje odstranit?

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
a si omogoču tud nokia messaging al navadn gmail poštni predal?

drugače pa za drugo točko: Nadzorna plošča --> Načini --> Aplikacije začet. zaslona (pa tle notr štimaš)

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.544
273
83
omogočil sem navaden gmail z preverjanjem pošte na 10 mimut. Ne znam mu pa določit vrstnega reda dostopnih točk za povezavo z gmailom.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
V čem je sploh štos, da bi mel še vedno garmina gor? Nokia maps delujejo fenomenalno. Ali sem kaj spregledal?

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Mi lahko kdo mogoče pove, ali še komu škripljeta tipki pod ekranom ob pritisku na njih? Nekako mi deluje čudno, glede na to, da telefon zgleda kr čvrst. Vnaprej hvala za odgovore...

Imel enako težavo ko sem kupil novega, sedaj se je že ulaufal pa ne škripa več. Od začetka moteče za pop.....

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Obstaja kakšen program, ki bi mi štel število narejenih korakov na moji E5?
Hvala!