Nokia C6

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Nokia C6 - jo je mogoče že sprobal kdo, pa bi delil izkušnje? V prosti prodaji jih imajo za 269€, kar se mi zdi precej ugodna cena za tak mobilnik =)
989765-Nokia_C6_Black.jpg

Priponke

• 989765-Nokia_C6_Black.jpg
    989765-Nokia_C6_Black.jpg
    54,1 KB · Ogledi: 206
Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Ista cena kot X6 funkcionalnost pa tudi.

Čeprav razen tipkovnice ne vidim, kako hudo prednost.

Vseeno boljš kot kak Wildfire, kaj ti pomaga android, če ima pa ekran mini.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Torej, jo že kdo uporablja? Koliko zdrži baterija?
Je res symbian pri TS telefonih tako zanič?
Ali se da uporabit fleš namesto svetilke, brez kakih dodatnih programčkov?

lp

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Torej, jo že kdo uporablja? Koliko zdrži baterija?
Je res symbian pri TS telefonih tako zanič?
Ali se da uporabit fleš namesto svetilke, brez kakih dodatnih programčkov?

lp

meni dela čisto OK symbian. ZA svetilko so pa tko enostavni programčki, da se ne rabiš sekirat. Pa še zastonj so, pa tudi na nokijini strani mislim da je

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Mah pri e72 je fajn, k samo space držiš, pa ti sveti.

Kako si pa z baterijo zadovoljen?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz kupil in probal....meni je super...sem zadovoljen.

En problem pa imam vseeno...kako za vraga namestim gmail?

Pa enga garmina s pašnika rabim...če ima kdo kaj pri roki :D

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
eh...mi je uspelo dat gmail gor....imam problem s certifikati pa z garminom....najbolj me pa zahebava office.....ta ki jeza pisat in urejat razne dokumente word,excel in to...mi rabi da lahko urejam pa mi je samo za branje...bi pa nujno rabil enega delujočega.

Hvala.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik creep pravi:
269€, kar se mi zdi precej ugodna cena za tak mobilnik =)

slabih 300€ se ti zdi ugodno za predpotopni symbian v novi oblekici?
stupid-1.gif

če je že nekdo primerjal htc wildfire bi priporočal da ga še v roko vzame. že sam symbian vs android sploh ne more bit predmet primerjave, tudi ekran ne, ki je, če sklepamo po ostalih TS nokiah, za kozlat. ekran htcja pa je čisto normalne velikosti, nevem kje je kdo mini ekran videl? edina slabost htcja je nizka resolucija ekrana

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Ne vem kaj bi bilo narobe s Symbianom, če le ta zadosti vsem njegovim potrebam? Ali lahko opravlja klice? Da (celo videoklice). Ali lahko dostopa do gmaila? Lahko. A se lahko nanj naloži Garmin? Da. Ali lahko preglejuje dokumente? Lahko, za njihovo urejanje pa verjetno rabi plačljivo aplikacijo (npr. QuickOffice Premier). Poleg tega, če mu je očitno zelo pomembno, da lahko editira Wordove dokumente, je fizična tikovnica veliko bolj prijazna za to, prav tako ekran z večjo ločljivostjo. A je Android in Wildfire glede naštetega kaj boljši?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Se kaj imajo pa blackberry-ji več.

Razen malo boljšega dostopa do mailov.

Navigacije se pa, da ene spodobne dat gor.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik tsunami pravi:
Ne vem kaj bi bilo narobe s Symbianom, če le ta zadosti vsem njegovim potrebam? Ali lahko opravlja klice? Da (celo videoklice). Ali lahko dostopa do gmaila? Lahko. A se lahko nanj naloži Garmin? Da. Ali lahko preglejuje dokumente? Lahko, za njihovo urejanje pa verjetno rabi plačljivo aplikacijo (npr. QuickOffice Premier). Poleg tega, če mu je očitno zelo pomembno, da lahko editira Wordove dokumente, je fizična tikovnica veliko bolj prijazna za to, prav tako ekran z večjo ločljivostjo. A je Android in Wildfire glede naštetega kaj boljši?

Zdaj je pač "in" biti proti Nokii. Meni "widgeti" in "home screen" pri Nokii pomenijo več kot vsi fancy efekti na iPhonu.

Nazadnje urejeno:

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Saj to je poanta mojega posta. OS gor ali dol, če ti ponuja vse kar rabiš, te je edina stvar, ki te zanima kakšen je telefon kot tak. Se pravi kako kvalitetno je izdelan, kakšno kamero bi, ali rabiš videotelefonijo, ali rabiš wifi, ali hočeš fizično tipkovnico ipd.
Recimo XP-ji so še vedno najbolj razširjen OS na PC-jih, čeprav je minilo skoraj desetletja od njegovega izida. Se pravi, da za veliko večino sistemu še danes nič ne manjka.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
vse našteto omogoča danes vsak malo boljši telefon. fora je v tem kako je to izvedeno. in tukaj je nokia tam nekje na nivoju nekega poceni lg-ja.
ali še en primer: imaš eno zverino z wm 6. lahko delaš gor vse kar si ti naštel, pa še precej stvari zraven. ampak ko gledaš windows mobile v akciji, bi vsakič kozlal zraven in ga v steno metal.
sicer pa vzemi vsakega posebej v roke in delaj vse kar si zgoraj naštel na vsakem, recimo po 3 dni, pa potem napiši da je vseeno kateri telefon imaš
smirk-1.gif

proti nokiji pa je "moderno" bit zato, ker jih je čas povozil, tak kot microsoftov wm. samo oni že mahajo z sedmico, medtem ko nokia nanaša že en 5 sloj mejkupa na symbian.