Nokia C6

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
eh...mi je uspelo dat gmail gor....imam problem s certifikati pa z garminom....najbolj me pa zahebava office.....ta ki jeza pisat in urejat razne dokumente word,excel in to...mi rabi da lahko urejam pa mi je samo za branje...bi pa nujno rabil enega delujočega.

Hvala.

Zakaj se matraš z Garmnom? Nokia ima prav simpatično navigacijo in še zastonj je. AdriaRoute nima več skoraj nobene prednosti, res ne.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Sem imel nokio 5800, in je bil ekran čist soliden, tudi s hitrostjo sem bil zadovoljen (včasih je prišlo do crasha, zaradi pomanjkanja rama), aplikacij še pa še, in vse "zastonj".
Sem prešel na galaxy s, in je razlika, ampak ne morem rečti, da je pa sedaj tako boljši, da bi rekli, da je nokia k***c.. Ko se na ta ekran navadiš, je res od nokie slabši, ampak ni pa da bi ga čisto popluval, pa tudi android ima kakšne momente ko dela počasneje (včasih za imenik, sms-je, meni 2,3 sekunde).

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
vse našteto omogoča danes vsak malo boljši telefon. fora je v tem kako je to izvedeno. in tukaj je nokia tam nekje na nivoju nekega poceni lg-ja.
ali še en primer: imaš eno zverino z wm 6. lahko delaš gor vse kar si ti naštel, pa še precej stvari zraven. ampak ko gledaš windows mobile v akciji, bi vsakič kozlal zraven in ga v steno metal.
sicer pa vzemi vsakega posebej v roke in delaj vse kar si zgoraj naštel na vsakem, recimo po 3 dni, pa potem napiši da je vseeno kateri telefon imaš
smirk-1.gif

proti nokiji pa je "moderno" bit zato, ker jih je čas povozil, tak kot microsoftov wm. samo oni že mahajo z sedmico, medtem ko nokia nanaša že en 5 sloj mejkupa na symbian.

iPhone nima widgetov niti namizja. Pri nokii z enim pogledom preveriš mail, koledar, facebook, porabo prenosa podatkov, kateri komad igra, RDS, lokacijo, vreme... Na iPhonu moraš pa (baje) ko blesav aplikacije poganjat. Ker nima multitaskinga in se widgeti pač ne morejo posodabljat v realnem času. Pa za večino stvari rabiš program, nič ni vdelano. Jajc.

Nazadnje urejeno:

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
A mi lahko prosim kdo pove, koliko kaj zdrži baterija pri Nokii C6? Pa če se dobi kak pameten etui zanjo, ker kolikor gledam, ga ne dobiš zraven v paketu.
rolleyes-1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
eh...mi je uspelo dat gmail gor....imam problem s certifikati pa z garminom....najbolj me pa zahebava office.....ta ki jeza pisat in urejat razne dokumente word,excel in to...mi rabi da lahko urejam pa mi je samo za branje...bi pa nujno rabil enega delujočega.

Hvala.

Zakaj se matraš z Garmnom? Nokia ima prav simpatično navigacijo in še zastonj je. AdriaRoute nima več skoraj nobene prednosti, res ne.

Ma do zdaj sem imel na E71 garmina in sem navajen.
Drugače pa lahko tudi tale od nokie ampak...kam se nalagajo zamljevidi...na spomin od telefona ali na dodatno kartico?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Ponavadi na kartico, rezen če imaš x6, kjer pride že vgrajen ram noter.

Pa verjetno je še kakšen tak.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:

Hvala.

Ma do zdaj sem imel na E71 garmina in sem navajen.
Drugače pa lahko tudi tale od nokie ampak...kam se nalagajo zamljevidi...na spomin od telefona ali na dodatno kartico?
Na E71 se na kartico. Itak ne rabiš VSEH držav.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Vem da ne vseh...samo me je skrbelo da si nebi nafilal polnega spomina telefona in pol nebi vedel kako odstranit te zemljevide.

Sem pa probal tega od nokie danes in zadeva lepo deluje..za enkrat samo slovenija ,drugo bom pa še dodal.

Še nekaj...pri e71 sem naprimer lahko v en stik dal več telefonskih številk...potem sem lahko preimenoval tisto podrobnost (mobilna štelika,domača št.,fax) v karkoli drugega (ponaavadi ime)......samo na c6 pa nikakor ne morem ugotovit kako oziroma ,če je to sploh mogoče naredit.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Vem da ne vseh...samo me je skrbelo da si nebi nafilal polnega spomina telefona in pol nebi vedel kako odstranit te zemljevide.

Sem pa probal tega od nokie danes in zadeva lepo deluje..za enkrat samo slovenija ,drugo bom pa še dodal.

Še nekaj...pri e71 sem naprimer lahko v en stik dal več telefonskih številk...potem sem lahko preimenoval tisto podrobnost (mobilna štelika,domača št.,fax) v karkoli drugega (ponaavadi ime)......samo na c6 pa nikakor ne morem ugotovit kako oziroma ,če je to sploh mogoče naredit.

Si preveril ali uporabljaš imenik na SIM kartici ali "telefonovega"?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
telefon.

imam eno firmo pod imenom in potem nekih 6 številk katerim sem namesto podrobnost vpisal ime...zdaj sem prenesel z e71 na c6 in imam ime firme ostalo pa mobilna številka,in tako naprej.

če ne bo druge bom ustvaril za vsako številko novo vizitko in jo dedelil skupini z imenom firme.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik cungalunga pravi:
Kdo ve kdaj bo na voljo pri Mobitelu?
Kaj še ni? Se mi zdi, da sem jo ta vikend videl v MCju ... lahko pa da motim, ker je bilo bolj bežno vse skupaj
smile-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Dons sem jo malo v roke prijel v Simobilu v KR. Škoda, ker je bla prazna baterija. Sicer se mi pa zdi kar kakovostno sestavljen. Pa slider vredu dela.

Mi lahko zdaj že prosim kdo pove, koliko zdrži baterija?
grin1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Baterija od C6 zdrži meni tudi 4 dni...s tem da telefoniram in smsam...........lahko bi držala tudi več samo nočem vstat zjutraj pa ,da mi gsm čez eno uro piska ,da je prazen in ga nimam kam dat polnit.

Morem pa povedat ,da če se priklopim na wifi in imam odprt FB,gmail in Nimbuzz potem pa drži cel dan ampak zvečer so ponavdi dve,bolj redko tri črtice...pač ,odvisno koliko uporabljam tiste tri programe.Ali pa BT ,če je prižgan in povezan na slušalko drži gsm dva dni...samo kaj ki se vedno še malo poigram po gsmu pa ne morem zagotovo potrdit koliko bo držalo.

Je pa telefon še nekako nov in mislim ,da baterija še ni dosegla polne moči.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Hvala za odgovor!
Uff, če ti zdrži tud 4 dni, je to zakon!
smile-1.gif
Sem bolj ciljal tam na 2 dni.

Kako pa si drugače zadovoljen? Zaslon je vredu? Se res na svetlobi tako slabo da brat z njega?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Citat:
Uporabnik cungalunga pravi:
Kdo ve kdaj bo na voljo pri Mobitelu?
Kaj še ni? Se mi zdi, da sem jo ta vikend videl v MCju ... lahko pa da motim, ker je bilo bolj bežno vse skupaj
smile-1.gif

Čist zraven blagajne? Potem bo kar držalo, se mi zdi, da sem jo tudi jaz danes videl.