Nokia C6

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
E ja...vse je odvisno koliko visiš na telefonu...kot pravim...razni wifi,bt ,internet...to so kar fanj porabniki....drugače pa ni panike saj se kar hitro napolne.

Zadovoljen...ma jaz sem...sem poskušal tudi druge gsme in so mi šli tisti zasloni preobčutljivi na živce...sem vse stisnil prej kot tisto kar sem želel....ta pa ima bolj tak zaslon ,da moraš malo bolj močno pritisnit...imam pa še folijo čez ekran pa se malo slabše vidi.
Na soncu nimam težav...seveda odvisno od odseva sonca...sem pa imel pri soncu dosti večje probleme z e71...tam pa nisem videl nič.....mogoče me tudi zato ne moti tole okrog sonca.

Te še kaj zanima? Samo vprašaj
grin1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Ma sej jaz mam pa e72 in se tud totalno nič ne vidi v soncu!
jezen.gif

Ja nič, si me kar pomoje prepričal. Sam en kvaliteten etui pa nalepko za enkrat bo treba še kupit.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Ma sej jaz mam pa e72 in se tud totalno nič ne vidi v soncu!
jezen.gif

Ja nič, si me kar pomoje prepričal. Sam en kvaliteten etui pa nalepko za enkrat bo treba še kupit.

ej ej...pazi ki je razlika med e71 in e72................e72 je hitrejša....sem pa ravno danes gledal na soncu mobitel...če ti sveti sonce v gsm potem ne vidiš nič..če si narediš senco nanj pa se vidi ampak ni to neka dobra slika.

ti svetujem da si jo sposodiš od koga in jo greš poizkusit na sonce in poizkusiš njeno hitrost...saj veš kaki so simbiani.

da ne boš rekel da sem te zahebal.

emmentaler

Zelenc'
28. sep 2010
2
0
1
moja punca ga je kupla pred kratkim, in je zelo razočarana, počasan nokia, z zaslonom za prste polomin...saj, vse pretrpiš, sam youtube na wlanu šteka, internet včasih dela včasih ne, nasploh je počasen.....najbolj jim pa zamerim to, da je tale ovi store tak hroščat da je za znoret....da se je lahko registrirala je rabla polovico dneva, zdaj pa že več kot 14 dni sploh nima dostopa do ovi stora...ta telefon zna pa samo mlet, resnično ti pokvati izkušnjo če imaš prvič stik z touch varjantami....
pa lepo sem ji rek naj androida vzame....zdaj jo pa morem prenašat ko pičakri po hiši.....

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Zanimivo....meni youtube dela na wlanu...in to čez cel ekran brez težav..internet mi dela isto na wlanu ponavadi cel dan ,ker imam nimbuz in fb priklopljen ,pa se sprehajam po bajti in imam modem v prvem nadstropju....pa mi dela wlan v pritličju in v kleti ki je še nižje.
Z ovija sem si potegnil kar nekaj zadevic...za registrirat je šlo ampak sem bil že prej registriran.

Je pa touch bolj trd...moreš bolj na trdo ali pa z nohtom..ali pa "klikneš" dvakrat....jaz sem jih probal in so me tisti s preobčutljivim tačom zahebavali......zato sem to vzel.....drugič pa kaj drugega.........meni je blo bistvo da ima fizično tipkovnico.....za počasnost se pa ne sekiram....sem imel N70 :D

Vsi ki vas martra nakup gsma....pa pojdite v en simobil center kjer so zadeve za probat in se pol vzame kar je pač bolje....jaz sem tako naredil...sem šel 2x se igrat z vsemi gsmi in na koncu sem vzel tole.

emmentaler

Zelenc'
28. sep 2010
2
0
1
ma ja..saj potrpiš..saj net dela včasih vredu, včasih mleje....sam Ovi...matr no...popizdiš....še sam se ne updata...sem ga zbrisal, in ga ročno ponovno namestil na zadnjo verzijo, 1.8 al ka je..prej je blo 1.6...pa še vedno piše sam povezujem/nalagam...tud po 5min...potem odneham...pa sem bral, in nisem edino ko ga ovi je*e...
Nisem glih vešč o symbian, sem bolj droiden pa to, in mezanima, če se da to flashat pa naložit kak novejši syimbian?? al je to to?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
A zdaj pa preveč vprašaš.....pač imam potem srečo da mi ovi deluje.....jaz sem navajen na symbiane pa tudi se mi nikamor ne mudi in za mene potem dela gsm dovolj hitro.

Ma drugače internet preko wlan ti dela ok al ne?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Kdo hoče te klone 5800, če sedaj prihajajo novi...

c5-03, c6-01, c7........

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Kdo hoče te klone 5800, če sedaj prihajajo novi...

c5-03, c6-01, c7........
Kdaj naj bi prišli, kakšna je razlika med "navadnim" C6 in C6-01?
V teži pa nisem opazil kakšne bistvene razlike med X6 in C6.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
V eni poslovalnici sem še staknil zadnjo Nokio C6.
Prvi vtis je kar dober, touchscreen deluje super, tipkovnica je še dodaten plus, edino presledek je pomaknjen preveč v levo in velikokrat namesto presledka pritisnem @.
Malo sem razočaran nad baterijo, od normalni uporabi zdrži 2 dni - precej manj kot pri E71.
Fotoaparat je super, veliko boljši kot pri E71, le uporabljati se ga moram naučit - enkrat slika ob pritisku na gumb, drugič samo izostri...
Moti me še to, da stalno teži da se hoče povezati na internet, ampak moram še malo pobrskati po funkcijah, ker se da po vsej verjetnosti to izklopiti.
Mogoče kdo ve če obstaja za C6 aplikacija internet radio - takega kot je imela E71 že prednaloženega?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Aplikacija obstaja na ovi-ju...pa še free je..jaz sem jo dal gor in mi deluje....seveda btrija je dosti slabša kakor pri e71 ampak je tudi ekran 2x večji.
Pri kameri je tako....če stisneš gumb do polovice ti samo izostri in potem ga stisni še do kraja (včeraj gruntal)....drugače pa na tačskrinu stisneš fotoaparat in izostri in slika.
Povezava te zeza zaradi FB-ja...jaz grem prekinit aplikacijo in potem dam način brez povezave in je ok....tako da FB ne laufa v ozadju.