Nokia C6

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Hvala, že dlljam radio
smile-1.gif
Za fotoaparat sem pa tudi jaz včeraj ugotivl, da ima gumb 2 stopnji.
FB sem odstranil iz aplikacij, pa še vedno občasno, ko neham brskati po spletu zateži, da bi se rad povezal. Ali pa ko naprimer pošljem MMS ostane povezan na internet in moram ročno izklopiti povezavo, to je še edina stvar ki me moti
smile-1.gif

P.S. je možno uporabljati nokia maps tudi brez povezave na internet?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Seveda....jaz sem si naložil zemljevide katere rabim in zadeva deluje brez povezave...pazi samo da si jih naložiš na dodatno memorijsko kartico...jaz sem se prvič zahebal in sem vse skupaj spravil na gsm..pol sem odstranjeval in ponovno postavljal na kartico.

Drugače pa če stisneš nekje pod vrhom kjer je narisana baterija oziroma 1 centimeter bolj levo potem se ti odprejo povezave direktno pa lažje odjavljaš razne BT,WIFI ,itd.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Super!
smile-1.gif

Baterija me je pa zelo razočarala - je normalno da se v 7h30min v stanju pripravljenosti (vse aplikacije zaprte, ni povezana na internet, omrežje ima vse črtice) baterija izprazne za skoraj 50%?
Če ga uporabljam 1uro na dan, potem mi baterija zdrži slabih 20 ur.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
A to ne vem....vem samo da če uporabljam nimbuzz in je povezava vklopljena preko wifija cel dan ,se pravi nekje od 8h pa do 19h je baterija na pol prazna ,seveda je tudi kak pogovor in sms poleg.

Baterija pri e71 mi je bla super....5 dni ni blo panike....pri c6 mi je super ekran ampak ni pa baterija glih ne vem kaj.....ampak meni je ok.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Če je vklopljen wlan ali gprs mi je jasno, da žre baterijo. Ampak da je samo v stanju pripravljenosti jo pa za moje pojme kar nekam hitro pobira.
crazy1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
ja potem pa ti nekaj teče zadaj...mogoče kak FB ali mail..ne vem.

Probaj si naložit programček od nokie Energy pro...pa boš videl koliko rabi kaj baterije...pa bomo pogledali rezultate...mogoče se bo še kdo oglasil pa kaj povedal.

Ma kolko je stara baterija? Ker meni je takoj nova to tudi delala.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Jutri bo en teden odkar ga imam.
Sem si naložil programček za spremljanje porabe - ko je vklopljena osvetlitev porabi okoli 0,37W, ko je v stanju pripravljenosti se pa giblje okoli 0,03W.
Če sem povezan preko WLAN je poraba 0,21W pri ugasnjeni osvetlitvi, pri vklopljeni 0,51W, če hkrati brskam po spletu pa porabi povprečno 0,63W.
Povprečna poraba pri klicu je 0,93W, pri slikanju z najboljšo resolucijo pri vklopljenem flashu pa tudi čez 2W.

To je pa to
smile-1.gif

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Trenutno mi drži baterija že več kot en dan in ima še vse črtice, tako da je po vsej verjetnosti bilo treba narediti samo par ciklov polnenja. Mogoče sem naredil napako, ker jo nisem privič povnil več kot 4 ure.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Sem odstranil eno aplikacijo ki je od samega originala na gsmu...tisti world travel in mi se dozdeva da gre telefon malo hitreje kot prej...je pa res da sem imel čistko z smsi.

A lahko kdo potrdi ,da program zavira brzino s tem da ni nič odprtega v ozadju?

A se da kako preverit (kot pri pcju) kateri procesi tečejo?

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Malo gledam ta telefon za svojo drago, da jo presenetim za božička. Sam imam C5 pa sem zadovoljen, zanjo bi nabavil C6, predvsem zaradi wifi.

Kako to funkcionira, ali je uporabno?

Glede na to da telefone redko kupujem sam, me zanima, kje se da ta telefon kupit ugodno. (Žal) imam SOS paket, tako, da vezave niso možne.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Tudi E5 je dobra ja .Drugače pa jaz nebi vzemal C6,sem ti gor napisal zakaj.Če hočeš biti sodoben in novejši pa vzemi C7, je najnovejši pa še cena bo približna C6

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Pa še to .To kar ti kupuješ za svojo drago je verzija C6-01.Prihaja verzija C6-02. Bo pa po novem letu že dosegljiva .Tako da boš kupil spet star model . Drugače pa zelo lepo darilo boš kupil svoji dragi . L.P. TUPLI
Ta post je bil namenjen olfa , sorry .

Nazadnje urejeno:

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Hm, ja argument je dober RVC pa tudi, kolikor sem uspel primerjat. C6 je cca 250, C7 pa cca 380.

Če imaš kakšne zveze in poznanstva, pa ja, se priporočam
smile-1.gif