Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ok, dobil sem telefon. Uporabljam ga šele en dan, tako da za kaj več boste vprašali drugega.Ali pa bom v prihodnje tudi jaz. Že na prvi pogled, je telefon odličen. Zvok je res enkraten. zaslon tudi. Fotoaparat ne dela čudežev, na soncu ga pa še nisem preizkusil. Bliskavica je povprečna. Ekran se lahko lahko uporablja tudi le s prsti, in ne potrebuješ priloženega pisala. Slušalke, ki jih dobiš zraven dajejo res kvaliteten zvok.(ali pa nisem dovolj natančen pri poslušanju) Tako da mu dam oceno 9.5 tisti 0.5 pa odbije fotoaparat. Res vreden svojega denarja.
Cawo : Ko sem ga jaz dobil v roke, se mi je kar dopadel, zadnji del je pa prijeten na dotik, in prav sede v roke. Vsaj meni
Fusion: Hitrost menijev je dokaj solidna, ne moreš pa pričakovati preveč mogoče je malo počasen pri obračanju menijev, a mene to tako ne moti. .
Amm, Garmina in Tomtoma pa neznam dat gor, a mi lahko pomagaš, lahko tudi preko Zasebnega Sporočila.
Hvala
glede navigacije:
res ni tko zlo simpl, si je treba kr čas vzet, pa tut jst že dolg nisem tega počel, tko da bi ti lahko bolj mal pomagal. boljš, da prepustimo tole bolj izkušenim, pa oni poročajo če sploh gre
Meni je ful enostaven, pa še urediš ga lahko. Pišeš lahko zlo na izi, kot bi tipkal po tipkovnici. Seveda če izbereš celozaslonski način. Rokopis je tudi dober, samo naučiti ga moraš naučiti svoje pisave.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.