pa je tut men ratal dobit v roke tale telefon
minusi
- galerija je počasna ko je notri veliko velikih slik
- ne da se urejat bljižnic v express meniju (vsaj jst nisem našel)
- tipkovnica samo qwerty, in si primoran telefon držat z dvema rokama. htc hd ima to boljš rešeno
- kako se zapre/ubije odprto aplikacijo? tišči tipko za meni, kaj pa potem? edina varjanta, da odpreš aplikacijo in jo zapreš. vendar če app zmrzne potem moreš vbistvu počakat al pa telefon reštartat
- sylus, hehe tole pa je iz kinderjajčka s trzalico pa nisem probal kako gre, ker je sam niti ne bi nosil na telefonu.
- manjka mi ena tipka na ohišju, kamor bi si lahko dodal par bljižnic
- modra barva mi je grda
- rob okoli ekrana, bi lahko bil malo manjši (pomaga pa pri drsenju po menijih če uporabljamo slajder)
plusi
- prva stran ima lahko clean look in je tako brez bljižnic (razen imenik in klicanje)
- lastna slikca za ozadje dobesedno čez cel ekran
- tipka za zaklepanje mi je všeč
- presenečen nad hitrostjo menija.
- cca 99% stvari se da delat smo s prsti
- fotič se hitro zažene
nekaj vmes
- ohišje je res zlo ceneno, vendar ne šrkiplje
- tipkanja se je potrebno navadit, sam glede na moj način tipkanja in velke prste, mi je kar ratalo
- za današne čase in za telefon brez kakih izvlečnih delov(tipkovnica...) je kar debel.
tolk po eni uri uporabe med delom
minusi
- galerija je počasna ko je notri veliko velikih slik
- ne da se urejat bljižnic v express meniju (vsaj jst nisem našel)
- tipkovnica samo qwerty, in si primoran telefon držat z dvema rokama. htc hd ima to boljš rešeno
- kako se zapre/ubije odprto aplikacijo? tišči tipko za meni, kaj pa potem? edina varjanta, da odpreš aplikacijo in jo zapreš. vendar če app zmrzne potem moreš vbistvu počakat al pa telefon reštartat
- sylus, hehe tole pa je iz kinderjajčka s trzalico pa nisem probal kako gre, ker je sam niti ne bi nosil na telefonu.
- manjka mi ena tipka na ohišju, kamor bi si lahko dodal par bljižnic
- modra barva mi je grda
- rob okoli ekrana, bi lahko bil malo manjši (pomaga pa pri drsenju po menijih če uporabljamo slajder)
plusi
- prva stran ima lahko clean look in je tako brez bljižnic (razen imenik in klicanje)
- lastna slikca za ozadje dobesedno čez cel ekran
- tipka za zaklepanje mi je všeč
- presenečen nad hitrostjo menija.
- cca 99% stvari se da delat smo s prsti
- fotič se hitro zažene
nekaj vmes
- ohišje je res zlo ceneno, vendar ne šrkiplje
- tipkanja se je potrebno navadit, sam glede na moj način tipkanja in velke prste, mi je kar ratalo
- za današne čase in za telefon brez kakih izvlečnih delov(tipkovnica...) je kar debel.
tolk po eni uri uporabe med delom