Nokia 5800 XpressMusic (touchscreen)

Lazyass

Zelenc'
29. nov 2008
23
0
1
Nima, mam pa modro doma :D Izredno pozitivno presenečen, hitra več kot dovolj, plastičnost ? men se ne zdi .. mogoče res ni to telefon za 600€+ ampak več kot dobra izdelava, paket polhen dodatkov (uporabnih in neuporabnih), pisalo sem dal ven samo zato da vidm če gre vn in mislm da ga tut več nikol ne bom dal, funkcij ogromno, pravtako nastavitev, če si si prej lastil nokio ala 6680 v mojem primeru, so ti menuji, bližnice itd. takoj jasni, ... uglavnem ni mi žal denarja
wink-1.gif

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
daš ga elegantno v ohišje in tam čaka da ga uporabiš na tiste redke cajte
smile-1.gif

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
sploh ne vem zakaj bi trzalico uporabljal če maš pa stylus skoz sabo...a je kdo že kakšne dobre aplikacije najdu, ki delajo na tem telefonu?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
dvomim, da je veliko ljudi, ki nosi špagco seboj:) vsaj mene moti vse kar visi stran od telefona. en lg se mi zdi, da ima celo stylus zraven na vrvici :S

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Res je, LG Viewty
smile-1.gif
Sicer pa skoraj ne rabiš stylusa, tako da ga ne rabiš nosit.

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.177
512
113
kranj
Hmm..v nokii e60 sem imel v pripravljenosti vidna sms sporočila. Tukaj (5800xm) jih pa nekako ne vidim...a to ne dela, ali sem jaz kaj (ponevedoma) izklopil?

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Res je, LG Viewty
smile-1.gif
Sicer pa skoraj ne rabiš stylusa, tako da ga ne rabiš nosit.

To je res pravi dizajnerski polom. Če pa zaslon uporabljaš brez stilusa, moraš pa orenk stisnit s prsti da zagrabi. Daleč od dobre uporabniške izkušnje.

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
Eno vprašanje glede Nokie...V imeniku imam pod osebami vpisan tudi rojstni dan, in sicer kako ta rojstni dan prenesem v koledar da bo kot opomnik??

Lp Blaž

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
no jaz si je nisem čeprav sem bil ful navdušen nad njo in vsemi opisi,ki so bili po internetu, ter seveda slikami. ko pa je prišla k mobitelu sem jo šel gledat in jo hotel probati v roki, sem bil ful razočaran, vso veselje do tega telefona, mi je pobralo v 2 sekundah. nevem ni mi sedel, preveč plastičen mi je.... nevem....
mogoče N97?