Nokia 5800 XpressMusic (touchscreen)

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Čisto fajn telefon je in daleč od tega, da bi bil slabo izdelan. Ni pa to telefon za starčke ali japije, ki si želijo swarovski kristale v ohišju, magnezij in krom.
To je telefon za mlade, aktivne ljudi, z zelo dobro funkcionalnostjo.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
ja sej jaz sem mlad
smile-1.gif

samo nevem, pač ni mi vsedel. nisem pa rekel,da je telefon slab, daleč od tega.

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
enako pri meni, bil nad testi navdušen in sem še zdaj, res vse super, SAMO da bi imela vsaj malo lepšo izdelavo, mogoče da bi se približali kakšni omnii ali htc-ju....

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Verjetno podobno izdelavo šparajo za kak dražji model. Omnia vsaj po zunanjosti deluje res wow.

Se da v kakem MC-ju poprosit da ti fon vzamejo iz škatle da ga dejansko malo probaš? Nisem še imel telefona z touchscreenom in se ne bi rad morebiti zafrknil z nakupom, v 2 MC-jih sem bil in ga nimajo ven niti med dummyi da bi probal kak sede v roko vsaj, kaj šele kaj drugega.

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
meni so dali vse htc-je pri mobitelu sveže iz škatel vendar samo na ogled, 5800xm pa so imeli testno.

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
Ali je mogoče na telefonu nastavit da podatke ki jih prejme prek bluetooth povezave sharni v neko mapo na kartici. Ker sedaj sprejme kot sporočilo in tudi shrani med sporočila?

Hvala!

princip

Pripravnik
20. avg 2007
113
0
16
Lj
Podatke poslane preko bluetootha ti vedno shrani med sporočila. Iz tam pa si jih lahko sam shraniš na pom. telefona ali kartice ( pritisni možnosti -> shrani ). Če gre za sliko ti jo avtomatsko shrani v galerijo, če gre za kaj drugega pa verjetno kam drugam.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Edino, da s kakšnim file explorerjem pogledaš kje je file shranjen in ga prestaviš v drugo mapo.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
kzs...

vzamem vse nazaj, kar sem napisal prej v tistih dveh postih zgoraj.
sem si jo nabavil, cel navdušen.

zdaj pa vprašanje: kje nabaviti zaščitno folijo za ekran?

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Tam nekje piše : "pri zaslonih na dotik, folija ne sme segati pod rob zaslona." Kaj to pomeni. Do kam naj sega folija

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
kzs

@ vsi,ki mate to nokio... katero različico programske opreme imate? jaz mam v11.0.008.
ja pa mi ponudil updater novejšo 20.0. ... pa še neke številke, nevem več.
v glavnem, je kdo posodobil na to 20.0 verziijo in kak se obnese? na mobisuxu so neke pisali, da majo probleme z ekranom?

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
kzs

@ vsi,ki mate to nokio... katero različico programske opreme imate? jaz mam v11.0.008.
ja pa mi ponudil updater novejšo 20.0. ... pa še neke številke, nevem več.
v glavnem, je kdo posodobil na to 20.0 verziijo in kak se obnese? na mobisuxu so neke pisali, da majo probleme z ekranom?

sem si naložil gor novo različico programske opreme. zaenkrat ni nobenih problemov.

še eno vprašanje: za 11eur se dobi ena folia kao anti scratch za Iphona na simobilovem centru, bi bila uporabna za to nokio?bi touch screen prijel?