Nokia 5800 XpressMusic (touchscreen)

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Ja tako nekako, saj imam verjetno isti meni na N73, pa se bolj iz glave napisal kako gre
smile-1.gif

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
katere igre in aplikacije imate na telefonu (kje ste jih dobili?). gledam na ip-mart, kaj je s temi certifikati in podpisovanjem, mi čist nič ni jasno

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
meni jo je uspelo spraznit v 20 urah
smile-1.gif

res pa da sem gledal filme, bil konstantno povezan preko wi-fi, gps prižgan nekaj časa, skozi delal na njega v glavnem...

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
kako bi si preko pc-ja uredil imenik, problem je, da mi ni vredu preneslo imen in številk (so številke neke zraven...)

sem probal z Nokia Ovi Suite pa zgleda ne gre

Lazyass

Zelenc'
29. nov 2008
23
0
1
A mi lahko nekdo z izkušnjami (recimo lastnik N95 ali česa podobnega z A-GPS) pove kako se poveže s sateliti ob uporabi Garmin XT glede na to da se A-GPS vklaplja in izklaplja v Meni->Aplikacije->Lokacija->Določ. položaja->Načini določitve položaja, predvidevam da ob uporabi GXT še zmeraj uporabi način ki je določen tukaj in ta A-GPS ni del programa kot sta to GXT in Nokia Maps ? Se pravi me zanima: se bo na satelite povezal še vedno tako hitro (A-GPS) četudi ne bom uporabljal Nokia Maps ampak GXT ?

Vrjetno brez A-GPS tut zelo težko poveže kajti men na odprtem še ni povezalo, jih samo najde ampak so sive črtice (vrjetno bi zelo dolgo trajalo če sploh bi), sicer pa za enkratno določanje porab okrog 4-5kB tko da na Ðabestu ni panike glede tega
smile-1.gif

En OT: majo garmini tolko močnej GPS čip da se v parih sekundah povežejo brez A-GPS ?

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.177
512
113
kranj
memberx, a pc suite pa ne deluje? Jaz sem z njim vse uredil (čeprav sem imel brez težav izvožen imenik iz prejšnjega telefona)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
To mislis na iPhone 3G? Sicer ne pase ravno v tole temo... ampak tole ti skoraj ne verjamem... Edino ce ga skoraj nic ne uporabljas, popoldan po sihtu ugasas, prizges sele sredi dopoldneva po malici...
smile-1.gif

memberx

Pripravnik
8. feb 2009
118
0
16
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
memberx, a pc suite pa ne deluje? Jaz sem z njim vse uredil (čeprav sem imel brez težav izvožen imenik iz prejšnjega telefona)

ne Nokia Ovi Suite je samo za prenašanje datotek itd... torej nič uporabnega

da bi lahko urejal imenik pa nič, ali pa ne najdem, ampak v to dvomim

je še kakšen drugi suite?