Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Meni je foncic kul.. Prevec plasticen, ampak OK .. touchscreen mi sede, ceprav me vcasih zjebe kaj, da mislim, da kliknem pa se kar nic ne spremeni, pa ok.. Za moj okus definitivno bolj prstom in logiki prijazno, kot WinMo naprave..
Kako bo pa z delovanjem Garmina na omenjenem telefonu, glede na to da deluje na S60 platformi 5. izdaje in ima touchscreen.
Ali bo b.p. delovala sedajšnja verzija Garmina, ali bo treba počakati na popravke ??
Mislim, da bo treba pocakati na novo razlicico.. Kjer bodo dodelali touchscreen elemente.. Potem bo po moje pa res tako, kot da bi dejansko imel garmina v roki
Če gledamo N79, ki je pri Teleray-u 435€ je pri m@ 249€ kar je -42,5%.
Cenej kot je telefon večja je subvencija procentualno: 6600 slide pri Teleray 299€ pri m@ je 139€ kar je -53%.
Se prav bi bla 5800 lahko nekje med 199€ in 219€ Če se vrnemo v leto 2005 ko je bila pravtako ene vrste prelomnica z 6680, če mam dobr spomin za točno 50k sit (dobrih 200€) ....
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.