Meni zdrži baterija 6 - 7 dni. Telefoniram pa občasno, tu pa tam grem kaj na wi-fi, napišem tudi kakšen SMS, pa občasno tudi vklopim bluetooth za povezavo z računalnikom, gledam video posnetke in poslušam mp3-je občasno. Imam pa tudi vklopljeno samo GSM omrežje in zvečer si ga vgašam, osvetljenost zaslona pa imam na polovici.
Na soncu pa se res (zelo) slabo vidi, verjetno tudi zaradi tega ker imam preko še folijo InvisibleShield.
Če koda zanima ta folija sem si jo jaz kupil pri digital-life ampak bi o ponovnem nakupu 2x premislil. Sicer verjamem, da folija res zaščiti gsm (imam ovit cel gsm) ampak se z njo izgubi drseč občutek na ekranu (tudi celoten občutek gsm-a), tako da je sedaj malo težje drset s prstom po ekranu. Druga slaba stvar je, da ni popolno izrezana, ker pomeni, da se fullll namučiš, da je poravnaš na sredino. Tretja stvar je, da je ker debela in se res čutijo robovi folije, ker je nekako moteče. (Senzor za bližino ni pokrit) Aja pa sedaj ko imam folijo gor, gsm-a ne morem več dobit v torbico katera je bila priložena. Četrta slaba stvar pa je, da moraš pri nameščanju biti zelo pazljiv, da ne dobiš praha pod folijo, meni žal ta del ni najbolje uspel, drugače pa sem bral kasneje na drugih forumih, da je najbolj folijo nameščat v vlažnem prostoru (v kopalnici pri pari), ker potem ne praha.
Pa še zadnja stvar, ko sem namestil folijo, sem jo prva dva dni hotel tako odstraniti, ker je bil občutek čisto leplji/slab/čuden... ampak se je čez čas kar poboljšalo to.
Kot sem rekel na začetku bi sedaj 2x premislil o nakupu folije, verjamem pa da mi le-ta res ščiti telefon, ker pa je tudi bil moj cilj.
Na digital-life lahko s kodo ANKETA09 dobite 5% popust (če še velja - sem jo dobil ob anketi pred 1 mesecem).
Lp