Nokia 5800 XpressMusic (touchscreen)

princip

Pripravnik
20. avg 2007
113
0
16
Lj
Citat:
Uporabnik raners pravi:
Jaz pa bi vprašal, če se že da dobit program za lučko (da uporabljaš telefon kot svetilko)? Videl sem program NTorch, ki pa baje ne dela na tem OS.

Ali lahko prosim kdo napiše kaj o tem?
Poišči PhoneTorch. Pri meni je delal.

Citat:
no še nobeden ni navedel dobre zasnove-ideje gumijastega toka-torbice katera je idealna za nošenje touchscreen telefona v žepu hlač, tako da ne pride do poškodb zaslona lastniki pa naj povejo kako se obnese v praksi ( jemanje telefona iz žepa ali je enostavno ali pa zaradi gume šteka in ni praktično )LPWWY
Jaz sem se na gumijast etui kar navadil. Iz žepa gre lepo oz. odvisno od velikosti žepov...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Po subvencionirani ceni, 199 €. Je rekel da jih marsikje primanjkuje, ne samo pri njemu. Zdaj sem pa na nekem čakalnem seznamu. Upam da bo ok fon, razen da sem mel iphone za par minut v rokah nimam s touchscreeni nobenih izkušenj
rolleyes-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.693
9.913
113
40
MB
ksz

etui je neuporabn edino v toliko ker telefona ne gre iz njega vzet z eno roko, drugače je okej ni nič pretesn
smile-1.gif

princip

Pripravnik
20. avg 2007
113
0
16
Lj
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Obstaja kakšna varjanta, da bi si lahko slike uredil po mapah? Ne pa da vse vrže v galerijo in imaš totalni kaos notri?
Danes sem sprobal tole z galerijo in bil prijetno presenečen. Slike lepo sortira po mapah in ne ostajajo več zunaj, kot npr. na prejšnjih nokiah.
cool-1.gif

princip

Pripravnik
20. avg 2007
113
0
16
Lj
Ne ne. V galeriji ustvariš novo mapo in zmečeš notri slike. Slike so potem v mapi in ne v mapi in zunaj...

Softwer imam V 20.0.012, če je tukaj problem.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
A imajo še kje ta telefon na zalogi z rdečo črto? Lokacija -posavje, ljubljana, kranj. Pa vezava na mobitel đabest.

Nazadnje urejeno:

nachotop

Zelenc'
21. mar 2009
8
0
1
A se še sploh splača čakat, da bo S! dobil Nokio 5800, al je boljše kr k M@ it po ta tulifon? Glede na S! odgovore o tem, kdaj bi ga naj dobili - kao: "ne vemo še točno, če bo, bo aprila", izgleda vse skupaj bolj klavrno.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
ponavljaš se....

kak naj mi vemo, če se tebi splača počakati? mi, ki smo želeli imeti smo si jo zritali. imaš jo pri mobitelu in imaš jo v prosti prodaji za dobro ceno (mobisvet).

tomi

Guru
1. sep 2007
18.693
9.913
113
40
MB
torej danes sem se srecal z enim nenavadnim problemom, kak med klicom priklicat na ekran tipkovnico, ker namreč kličeš na kak help desk al pa kaj pa mores za izbiro pritisnit kako tipko
grin1.gif

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Kako je mozno pregledovati dokumente Word, Excel, PDF? Oz obstaja tudi moznost, da bi se jih dalo kako urejati?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če se ne motim obstaja samo quick office viewer, editor za ta telefon še ne obstaja.

- a se da kako podpisovat aplikacije za ta telefon?
- ko se povežem na wlan in hočem surfat mi napiše prehod se ne odziva. PReko wap-a pa dela ok. Kje je keč?

Nazadnje urejeno:

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
Se da...sicer ti ne znam povedat kako, ker sem jest delal po nekih navodilih pri katerih sem vpisal IMEI na neko kitajsko stran...

Ali obstaja kak program s katerim bi lahko nastavil melodijo za sms iz določene številke, za ostale bi bila druga?
Kako ugasnem pisk z sporočilom 'opomba vključene preusmeritve' ko vzpostavlja klic? Drugače niti ne moti, vendar ko imam slušalko v ušesu, je tisti pisk čist preglasen..aja, preusmeritve imam izključene

Nazadnje urejeno:

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Še nakaj me zanima koliko časa približno zdrži baterija in kakšna je dejanska kvaliteta zaslona?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
punci zdrži 2-3dni, ji pa skos signal skače iz umts na gsm, pa odvisno kolk ga jst dobim v roke:)
Ko se bo bat ulafala, pa umts izklopla, pa bom mal manj jst po njemu tapkal, bo sigurno 3-4dni.

o kvaliteti zaslona je pa težko govort. Men je vredu. Na močnem soncu ga še nisem supel testirat. Je pa boljši kot na 6630:))

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Jaz imam stalno na GSM, telefoniram malo, občasno kaj posurfam preko WiFija in mi zdrži 5-6 dni.
Na zaslonu imam zaščitno folijo in v močnem soncu ni ravno najbolj berljiv (temen), ne vem pa če je kriva folija ali ekran sam.