Noge na armaturi

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ne vem, zelo stresno je tole delovalo na mene, imam nekak,... neprijeten občutek
frown-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Džizs, pa kva je z vami......kakšne čudne komentarje mate.......
shocked-1.gif
Mamca!
zaj že pa orng žlehtnobo zganjaš....
s tabo se je nevarno družit, ...sploh ne upam komentarja napisat, ko boš jutri sliko nazaj zamenjala, pol pa ..
hysterical-1.gif
ka si nor, kaka morilska finta

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
Legendarno, prvo sporočilo v ta topik in tako zanimivo vprašanje. Respekt!.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ne upam nič več okol Mamce, ni varno , je kr nabrita.
Zaj se malo drugje motovilim ,MON je cel forum eno samo fukfehtarstvo
cheer.gif

Gizmo

Pripravnik
26. feb 2008
74
0
6
ja res že 5 let prjavljen.....pa večinoma samo berem in gledam....in se režim......hahahahah

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Verjetno se nanaša na temo Royal canin - nisem cerkvena, sam zdi se mi, da so ta cerkveni najbolj potrebni osveščanja
smile-1.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Mene pa neki zanima ...

Teoreticno ... ce vozis tako osebo (z nogami na armaturki) in se zaletis .. recimo na semaforju, v zadnjega v vrsti. Si kriv, sopotnika airbag "zlozi" skupaj in mu povzroci hude poskodbe. Invalidnost...

Zavarovanje potnikov v avtu verjetno krije odskodnino za poskodbe ...

A lahko potem oskodovana oseba, ali zavarovalnica terja kaksno mesecno rento ali odskodnino od soferja, ker je kriv za nastalo nesreco?

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik Gox pravi:
Teoreticno ... ce vozis tako osebo (z nogami na armaturki) in se zaletis .. recimo na semaforju, v zadnjega v vrsti. Si kriv, sopotnika airbag "zlozi" skupaj in mu povzroci hude poskodbe. Invalidnost...

Zavarovanje potnikov v avtu verjetno krije odskodnino za poskodbe ...

A lahko potem oskodovana oseba, ali zavarovalnica terja kaksno mesecno rento ali odskodnino od soferja, ker je kriv za nastalo nesreco?

Poznam podoben primer (neprivezan sovoznik, trajna invalidnost), s tem da je voznik napihal malenkost več kot je bilo dovoljeno. Zavarovalnica je izplačala hudo odškodnino in sedaj terja voznika.