Noge na armaturi

Gizmo

Pripravnik
26. feb 2008
74
0
6
kje so pa te slikane?

drugač pa tud jst opažam, da jih je fulllll zadnje čase.....

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
ksz

Je varnost potnic ljudem res zadnja briga? Če do nesreče s sprožitvijo airbaga slučajno pride, so zelo zanesljive poškodbe kolkov, stegnenic, kolena nokavtirajo lastnico, pa še kaj bi se našlo. O nogah pri zunanjem ogledalu pa sploh. Recimo smrt zaradi izkrvavitve ob odtrganju noge.

Če vam je že za armaturo vseeno, vam naj vsaj za potnice ne bo.
rolleyes-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
ksz

Je varnost potnic ljudem res zadnja briga? Če do nesreče s sprožitvijo airbaga slučajno pride, so zelo zanesljive poškodbe kolkov, stegnenic, kolena nokavtirajo lastnico, pa še kaj bi se našlo. O nogah pri zunanjem ogledalu pa sploh. Recimo smrt zaradi izkrvavitve ob odtrganju noge.

Če vam je že za armaturo vseeno, vam naj vsaj za potnice ne bo.
rolleyes-1.gif

Jest se moram z mojo babo kregat. Sem zoprn, če ji težim, da mora dat noge dol. Grem iskat kak nazoren video...

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
Enostavno vas ne razumem. Pri meni, če baba da noge na armaturko, jih od tistega momenta naprej lahko uporablja za hojo - brez pardona. Sicer pa moji ni nikoli padlo na pamet, da bi jih tišala na armaturo,razen pred mnogo leti samo v primeru, da je bil avto parkiran kje v kakšnem grmovju....

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
KSZ
Za med vožnjo se povsem strinjam z vsemi, ki jim to ni všeč ..ko paa vto stoji, jih pa naj daje kamor hoče, tudi za vrat , če zmore.
wink-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Na avtocesti me ne moti, drugje pa še ni nobena vprašala če lahko da noge na armaturo.

Samo res, na AC lahko, ker se tam nesreče ne dogajajo. No, včasih sicer se, ampak takrat ima zaradi višjih hitrosti sopotnica dovolj časa, da noge pospravi dol.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik bula pravi:
Enostavno vas ne razumem. Pri meni, če baba da noge na armaturko, jih od tistega momenta naprej lahko uporablja za hojo - brez pardona.

A zaradi varnosti?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Če je bosa me pa res ne moti če da nogo na armaturko. No pr mojmu meganu jo lahko da tud z čevlji.
kar se pa nesreč tiče je pa sama kriva..