Noge na armaturi

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Klin se s klinom zbija.....sn glihkar vročo župco skuhal ko sn sam doma, ....bi jo tebi tud malo proč dal, če bi prišla k men,
bi se not zaprla, ko je še pod brajdo prevroče..
smile-1.gif

veš , teb bi pa jst pustu noge na armaturko dat, nisn tolk zahojen ko drugi,...pa še erbegov nimam, ko vsi tolk jambrajo, da je nevarno

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
ti, zakaj se pa pol ne peljes v ksnm vecjem in bolj varnem avtu od 207ke? sicer pa, kot voznik sm vedno pripet, kaj pa sovoznica pocne na sovoznikovem zicu je pa njen problem, sej je starejsa od 18 let in zna sama ocent nevarnost situacije... razen ce si ti en izmed unih, k svojo zaklepa v klet, da se ji ja nebi nic zgodl...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
roza.gif
moja
si vidla?
Alter skupnost zahteva slikco tvojih dolgih nog na armaturki....-v miniki
nisn jst.....ampak skupnost hoče in kdo sn jst, da ji nasprotujem?
srce-1.gif
ti dam še enga lubčka, če bo fotka čim prej

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Noge na armaturki, to je lahko hudičevo nevarno. Na internetu je cel kup zelo nazornih fotografij, kaj se lahko zgodi ob čisto nedolžnih nesrečah, ko airbag katapultira noge.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
zgleda da boš res mogla it k caplu da ti malo noge v red spravi... neurejeni nohti pa to.

noge na armaturi so milo rečeno znak nazadnjaštva. če ne moreš med vožnjo ustavit za se malo pretegnit pa raje ne pojdi na dolge vožnje. drugače se pa velikokrat vidi kakšne balkanske avte s kakšnimi nogami skozi okno. zna bit genetsko pogojeno...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Mamca.....................
confused-1.gif
.
tole je pa več ko lahko moja nežna dušica prenese.........si me razočarala
frown-1.gif

grem drugam , mi je Suzica ablubu de mi bo babo tam zrihtu, pa bo ena druga moja carica.......
frown-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ka pa če si jih obrijem,nohtke poštimam pa pol nalimam......a boš pol ostal?
rolleyes-1.gif