Noge na armaturi

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Zanimivo. Jaz sem enkrat v eno temo prilepil link do Maxinih fotk na enem drugem forumu, pa je tema romala v kanto, od nje dobil en razpenjen ZS, od takrat pa je ni bilo več na forum.

Pa dejansko niti nisem vedel, ali je prava, samo vprašal sem, pa tak cirkus. No, vsaj odgovor sem s tem dobil.
smile-1.gif

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
To je očitno klasika. Pri meni so tudi vse svinjale na tak način. Pa sem rekel stokrat, da ima (imajo) pesek na nogah in da dela škodo, potem sem bil pa zoprn avtoljubec.

Bi moral zabremzat na polno pa da se vskladišči -jo tja spodaj pod armaturo.
zmaga.gif

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
to da ženska noge na armaturo pomeni,
da dominira svojega alfa samca.

tipi, ki pa to dopuščajo so največji papki oz. papučarji ali po slovensko COPATA

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.669
113
Zame je to NO GO! Nisem pa še videl moškega sopotnika in ženske voznice, pa da bi tip dal noge na armaturo.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Da mi da noge sem na armaturko, jo ven vržem ... niso zastonj tepihe naredili
smile-1.gif

Če pa v avtu ne more normalno sedet, pol pa je ni za vozit okoli.
1824741-armaturka.jpg

Priponke

• 1824741-armaturka.jpg
    1824741-armaturka.jpg
    44,7 KB · Ogledi: 256

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
ojoj, k da nimate krpe da obrisete pol... eni res prevec komplicirate z cistoco svojih penis podaljskov...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Zame je to NO GO! Nisem pa še videl moškega sopotnika in ženske voznice, pa da bi tip dal noge na armaturo.
Imaš odgovor malo višje. Sovoznikove noge na armaturki so znak dominance. Že to, da ga ženska vozi na sovoznikovem sedežu, da vedeti kdo hlače nosi, kje bo potem noge upal dvignit.
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ko ste zahojeni današnji mladiči......fračo si lufta, v čem je problem?
a ko jo pa domu v stanovanje svojih tastarih prpelaš, pa se ne zna drgač vsedit, kot da ma noge zraven gor na stolu-tam ko je namenjeno za rit, je pa vse v redu, el?...
...sj ne rečem, da je slab razgled na našpanano mašino, sam stol sn pa jst mogu kupit
so pač drugi cajti, mlade babe hočejo met večino življenja noge v luft

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Hehe, berem in se čudim, kolk je pa tale forum postal šopek enih tečnih, zadrtih starokopitnih nergačev.
shocked-1.gif

Enga motijo ženske noge, če si jih mal pretegnemo in jih fliknemo na armaturo (BTW, občutek je enkraten), drug znori, če mu ženskica mal stanovanje zlufta sredi poletne toplote, tretji pravi, da je kurva pač kurva..........potem so tu še eni, ki se s šmarnico nonstop nalivajo......ne vem no, se mi zdi, da večina sploh ni usposobljenih za bivanje z žensko. Boge ženske...
bonk.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Enga motijo ženske noge, če si jih mal pretegnemo in jih fliknemo na armaturo (BTW, občutek je enkraten)

Mhm, predvsem ko se airbag odpre
bonk.gif
Ko daš noge na armaturko si še pas odpni, ker ti v takem položaju itak nič ne koristi. Ampak saj se ne sekiram, Darwin vedno naredi red.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Enga motijo ženske noge, če si jih mal pretegnemo in jih fliknemo na armaturo (BTW, občutek je enkraten)

Mhm, predvsem ko se airbag odpre
bonk.gif
Ko daš noge na armaturko si še pas odpni, ker ti v takem položaju itak nič ne koristi. Ampak saj se ne sekiram, Darwin vedno naredi red.

ubistvu je pol najbols, da se kr v vato zavijes pa v trezor zapres...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Seveda
rolleyes-1.gif
Mimogrede - si vzel ven varovalko od airbagov? Pri takem odnosu je tako ali tako brezveze, da se odpirajo, samo še dodatne stroške imaš potem z njimi, a ne? Predvidevam tudi, da se pripenjaš zaradi policije.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Seveda
rolleyes-1.gif
Mimogrede - si vzel ven varovalko od airbagov? Pri takem odnosu je tako ali tako brezveze, da se odpirajo, samo še dodatne stroške imaš potem z njimi, a ne? Predvidevam tudi, da se pripenjaš zaradi policije.

in kaj ti pomaga airbag ce nekdo z 200 prbije vate? mism, da so deklce, k dajo kdaj pa kdaj noge na armaturko se najmanjsi problem na nasih cestah...