Noge na armaturi

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Tele fuse pa nekega sonca še niso videle...
bonk.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
a je sex šport?
confused-1.gif

Sicer pa, po čem to sklepaš? A mora imeti noge najmanj kot cory everson?

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
No, potem narobe sklepaš, kajti ravno zadnjič, ko sem nekaj delal na fitnesu s 50 kilskimi ročkami, sta bili na kolsehi dve debeli gospodični. Noge precej slabše kot tale na sliki, pa sta vseeno športali. Sicer pa predlagam, da nam svoje videnje podkrepiš s sliko kakšnih bolj primernih nog. Recimo tvojih.
tongue-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ravno zadnjič, ko sem nekaj delal na fitnesu s 50 kilskimi ročkami,

zmaga.gif
Pol lahk kr ti prilepiš sliko svojih nog na armaturki - kot primerek športno aktivnih in utreznih nog.

Glede ta debelih dveh ... sej sta prišli na fitnes z razlogom, da se oblikujeta, učvrstita, shujšata ... tale bi paæ še mogla pridt.

lp

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ravno zadnjič, ko sem nekaj delal na fitnesu s 50 kilskimi ročkami,

zmaga.gif
Pol lahk kr ti prilepiš sliko svojih nog na armaturki - kot primerek športno aktivnih in utreznih nog.

Glede ta debelih dveh ... sej sta prišli na fitnes z razlogom, da se oblikujeta, učvrstita, shujšata ... tale bi paæ še mogla pridt.

lp

Hm, z ročkami se navadno ne delajo vaje za noge...vsaj jaz jih ne delam, čeprav zadnjič je en neki korakal z njimi okol ja. Torej, imaš veliko povedati o nogah nekega dekleta in na podlagi nog povsem neutemeljeno sklepaš, da ona nea športa, obenem pa ti kot mega športnica svojih tac ne nalepiš gor, ampak hrepeniš po tem, da bi videla moje.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Tu so bolj riti, kot noge.

Sicer pa, če so špičasta kolena, potem je kurbljiva
evil.gif
.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Dejmo se mal umirit, pa počakimo, da da bitch_i gor fotko svojih ultrapeechkohvatnih nog...priznam, sme že kar malo vznemirjen, čeprav nism bejba...
grin1.gif