nissan pathfinder

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
aplauz.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Mal, ampak res samo malo offtopic:
Softi mode ON: grem na WC, kjer imam papir SAE 2PLY in pa SAE R 3PLY... s katerim si je bolje obrisati rit in zakaj ne s tistim, s katerim si to želim jaz, katero roko naj uporabim in ali naj potegnem od jajc ali proti njim... Softi mode OFF...

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lej..kam dat verige piše v navodilih, a ta niso bila pri roki. zdej vemo vsi, tut uni k navodil nimajo.

kaj je pa sae class s chain pa še vedno ne vemo. vemo sam, da to rabimo.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Evo, pa si s svojimi besedami obnovil moj post. Sicer pa vsake toliko tudi kakšna blondinka vpraša, kam natakniti ketne pri P208...

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
872
63
28
Ta class S ti pomeni, koliko mora biti razmaka med blatnikom in pnevmatiko, da ti verige ne bodo drgnile po avtomobilu. Torej 37mm po višini ter 15mm med stranskim robom gume in notranjo oz. zunanjo stranjo blatnika.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik onlyme pravi:
Ta class S ti pomeni, koliko mora biti razmaka med blatnikom in pnevmatiko, da ti verige ne bodo drgnile po avtomobilu. Torej 37mm po višini ter 15mm med stranskim robom gume in notranjo oz. zunanjo stranjo blatnika.

x2
zmaga.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
novo vprašanje

v cup holderju, med sedeži spredaj, je v prvem ena trikotna lučka. čisto majhna.
da je tam sem prvič opazil pred enim letom, ko je začela svetiti in se od telefona odbijala direktno v oko. ker je bilo ponoči je bilo opazno, moteče, moreče. ugasniti jo nisem znal, tudi ugašanje in vžig avta ni pomagalo. drugi dan ni več svetila.

včeraj je spet posvetila, sama od sebe. nimam pojma kako bi jo prižgal. potem sem z roko krilil okoli, brez uspeha. potem s eje pa sama ugasnila po par min.

kako se to prižge in še bolje, kako se ugasne.

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
872
63
28
to je lučka za ambientno svetlobo. Ponavadi se da to vklopit in izklopit oz. zatemnit programsko. Malo poglej po nastavitvah v računalniku. Je pa v tvojem verjetno kakšen slab stik in včasih dela ali pa ne. Če te toliko moti, jo prelepi z izolirnim trakom.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kratek stik? se pravi bi mogla skoz delat? ker nazadnje k s eje pržgala sem res zapelal čez ene kraterje s precej brzine..so tut žolčni kamni šli v maloro. pol sem šlatal, butal..in je ugasnila.

no, ta kratek stik mi je super. bom odprl in odstranil lučko.