Citat:
Uporabnik reality pravi:
Citat:
Mi prosim pokažeš te "statistične" podatke? Z vsemi avtorji. Tako lepo na dolgo in na široko kot rad lepiš Svoodovo drekarijo. Ali boš me spet linkal na paranoidno drekarijo gospe magistre karin, ki ti bo sinčka tudi rešila če ga morda eno večer pritisne pseudorkup.
očitno te moti strokovn članek......., ki ni bil pisan za svood.....
In še enkrat V EU GSK kot dobavitelj odgovarja za enerix B..... in država ne prevzema tožb, kot pri nas? Poleg tega je tam cepljenje neobvezno....
V čem je problem tukaj veš samo ti? Država pa kot vemo pr nas za nič ne odgovarja.... saj z cepljeno stranko ni podpisana nobena obveznost oz odškodniska odgovornost za posledice, ki jo kot obvezno cepljenje bi država kot predpisovalec obveznosti ceplenja morala nositi.
Torej........., ko zahtevaš pisno zagotovilo se pri vas in pri državi vse konča..... In en kretenski samovšečneš mi nebo govoril kaj moram narediti in kaj ne?
Seveda pa imajo starši možnost odločanja, le da je v banana državi treba to narest z pritožbo na odločbo MZ-ja.....
OČITNO TE TO ŽULI?
IN DA ZMERAJ VEČ STARŠEV SE ODLOČA ZATO..........
IN TO ME VESELI, DA JIM NEKEJ POGOJUJEJO NEODGOVORNE OVCE.....
Bi prosim odgovoril na moje vprašanje št.1:
Avtorja raziskave o statističnih podatkih, oz link do raziskave teh statističnih podatkov?
PS (ker si nepismen): Ne zanima me citat, ki si ga navedel, ampak omenjena raziskava. Še enkrat RAZISKAVA.
Bo šlo?