Citat:
Lekarne so zagrabile dobro poslovno priložnost. Kako scuzati nekaj denarja od vedno večjega števila naivnežev
Jaz se ne razburjam, jaz sem ti sam napisal svoje mnenje o tvojem vikanju nekih delavk. Jaz tud poznam jureta (pa ne tega z linka). Star je 28, poznava se od leta 89 naprej. Tezko govori, visek najinega druzenja je, da se igrava z lego kockami. Ko je bil star 6 let je bil cepljen proti necemu, dve uri po cepljenju je pomodrel in nastale so mozganske poskodbe. Pa zarad tega ne zganjam paranoje, cepljen sem proti kme, hep B, gripi itd... Pac se zgodi, tega ne mores predvidet vnaprej.Citat:
Uporabnik reality pravi:
Čak mal Apollo ne se razburjat... To z izobrazbo sta gor vlečt začela topli in astroboy, jest ne. Druga stvar kr se debate tiče, žalt sta začela tud onedva. Glupe primerjave z avtocestami in pasovi je začel tud Astroboy.
Kr se unga samooklicanega presežka tiče, mi je vseno če on filozofira po dolgem in počez, dejstvo je da odgovornosti nima nobene, zasluži očitno malo, ker jamra ne jest.....
Povedal sem samo mnenje in opozoril starše na vsaj pravilen postopek ceplenja, ker kasneje odgovornosti noben ne nosi... Če jo mi prosim pokaži primer oz. razen če trdiš, da pr nas strasnki učinkov ni?
Imamo kup staršev, ki se nad tem pritožujejo tudi kasneje nad odnosom zdravstvenih delavcev, al trdiš, da se prav vsi zmišlujejo.
Kr se tiče izobrazbe, ta nič ne pove. In sposobnost je odvisna od posameznika samega ne od formalne izobrazbe, kar je dejansko point tudi v tujini......
primer ti lahko dam, za Rešetovega Jurčka oz da boš vedel če ne poznaš domačega imena Krč Jure... osebno poznam človeka ima 6 razredov osnovne šole...... več si pa lahko pogledaš na netu..
Torej na drugi strani imamo intelektualca neverjetnih sposobnosti, ki se v temah kurči da dela za mejhen denar in jamra nad ovrednotenstjo lastnega delovnega mesta....
Če goni gobec in pri tem ostane je pač v tržnem svetu tako, če imaš neko odgovornost, ki ta resnično je, potem premosorazmerno raste tudi plačilo.......
Dvomim, pa da je Astroboy tolk sposoben, da bi pač šel v primerno plačano službo za katero meni, da je sposoben. Pri lapanju tudi ostane. Kot vemo zdravnikov, informatikov, strojnih inženirjev manjka po celi EU.
V njegovi zgodbi je očitno nekaj narobe ostanemo pri gobcu...... in tukaj se tudi neha. Upam, da boš razumel point. Zahtevam od zdravnikov neko odgovornost, ki jo v Sloveniji zaenkrat ni.
Da pa taisti človek pravi, da so slovenci bolj butasti od europejcev, pa dost pove o tem človeku. Jest pravim, da za tako plačo z tako izobrazbo je butast, da sploh dela.
Če mu je v plačni politiki Z všeč potem naj ne pošilja drugih ampak gre sam.....
Druga stva je pravopis, ne morš nekoga podučevat, če sam piše kot čapac v srednji šoli bom bil in podobno...
to je vse...
Citat:
Biznis je biznis in če bodo tepci plačevali 50€ za do onemoglosti razredčene kamilice, potem OK.
DOKLER ne bo to šlo iz ZZZSjevega denarja.
A ja, ko se že sklicuješ na Z EU: ponekod so imeli te homeopatske zvarke za račun zdravstvenega zavarovanja, ampak jih je srečala pamet in zavarovalnica ne plačije več teh "zdravil".
Sicer pa, a veš, kako se pripravi ena flaška homeopatskega zdravila?
1. vzameš litrsko flašo.
2. jo napolniš z vodo.
3. notri kapneš eno kapljico učinkovine (kamilica, janež, arnika, žabja kri, posušen netopir,...)
4. dobro premešaš: 8xstreseš gor-dol, 8x streseš levo-desno, 8x streseš naprej-nazaj
5. vzameš drugo flašo, jo napolniš z vodo
6. iz prve flaše vzameš kapljico in jo daš v drugo flašo.
7. dobro premešaš (glej točko 4)
8. vzameš nov flašo, jo napolniš z vodo.
9. nekajkrat ponoviš korake 6,7,8 in redčiš do onemoglosti.
Homeopatska teorija pravi, da večkrat ko razredčiš, močnejše je zdravilo.
Ta "močna" zdravila so označena z 50C ali več, kar pomeni, da so bila 50xredčena.
Zdaj si pa izračunaj, koliko učinkovine je v flaški, ki jo plačaš 50€. Če imaš srečo, je not ena molekula.
Citat:
In to ta se starsi pritozujejo ni noben argument. ker 90% teh starsev nima pojma o tem kaj zdravnik dela z njihovim otrokom in zakaj je to dobro. Torej nimajo kej pametovat. Kaj je nejasnega tle.
Marsikdaj? Pišeš tako, kot da je vsak emsec vsaj 5 otrok mrtvih.Citat:
Uporabnik reality pravi:
Imaš prav....... Če bi vedeli, bi bili marsikdaj otroci tudi živi...
Počakaj še nekaj let, do maturantskega izleta. Glede na trend bodo verjetno šli kam v Afriko.Citat:
Uporabnik reality pravi:
.... Svoj primer sem rešil........