Na čem si ti?Madona kolk pada dez ze dva dni. Same poplave v sloveniji. Na kerih drogah so na arsotu? Ker ce ni sonce in 35C ne zadanejo cisto nic. Tole poletje jim je slo fajn na roke.
Na čem si ti?Madona kolk pada dez ze dva dni. Same poplave v sloveniji. Na kerih drogah so na arsotu? Ker ce ni sonce in 35C ne zadanejo cisto nic. Tole poletje jim je slo fajn na roke.
Drzi se tovornjakaMadona kolk pada dez ze dva dni. Same poplave v sloveniji. Na kerih drogah so na arsotu? Ker ce ni sonce in 35C ne zadanejo cisto nic. Tole poletje jim je slo fajn na roke.
A bi moral JJ izdati odlok v UL o dežjuMadona kolk pada dez ze dva dni. Same poplave v sloveniji. Na kerih drogah so na arsotu? Ker ce ni sonce in 35C ne zadanejo cisto nic. Tole poletje jim je slo fajn na roke.
24h ne gledam od musarjeve dalje, tvja na sploh nimam.Naša zaseka ima očitne težave pri branju vremenskih napovedi. Namig: nehaj samo gledat slikice napovedi na 24ur.com.
Več kot očitno nisi sposoben razumeti niti tistih nekaj stavkov, ki jih premore ena povprečna napovedEvo zadetki na arso uradni strani napovedovali za danes nalive cez cel dan. Na gorenjskem sem imel ob 1400h 25C in sonce. Hvala zadetki!
Dobro jutro, danes bo oblačnost naraščala. Zvečer bodo padavine od severa zajele večji del države. Jutri bo povečini suho, več sonca bo na Primorskem.
Dobro jutro, danes bo sončno z jutranjo meglo po nižinah. Jutri bo spremenljivo oblačno, sredi dneva bodo na severu padavine, ki bodo do večera zajele večji del države.
saj nimaš mikrolokacijeZaseka iz vsake muhe ki jo vidi na arso.si naredi slona.
Sicer pa kot vidim po radarju, ga ze namaka
Sem pomislil na kaj takpnega, ko sem videl tist vijoličen flekec na radarski...v Kamniku drobna toča
On misli da lahko ostane skrit, ampak pozablja da se je nekje konektal.na net....saj nimaš mikrolokacije
Se vedno si vse dobil. Kaksen dan ali teden kasneje. Po Savi.Dajte še kaj k nam spustit, preklemanski gorenci požrtni