joj, da te ne bo kdo vkrado, biser. v Kamniku je bila kot oreh, kot jajce pa ne.A se ti res zdi da sem tako butast in povedal mikrolokacijo? V sledi radarske slike padavin. Ok?
Pa drugace se svoje sence tudi bojis?O ste se debili pofockali. Samo se koliko manjka. Odtrgalo mi je zadnji brisalec, ce ti to kaj pove? Spi.zdi s takimi zdaj. Imel sem gasilce, balkonska vrata so sfukana, zaluzije stolcene, zalilo klet? A naj poslikam? Bos poslal 1919 1 ali 5 eur? Ali cemu rabis zbirko?
točno tak, nobenega ne zanima ulica in hišna številkazaseka, saj ne rabimo tvojega naslova pa slike nepremicnine.
Lahko bi napisal tudi "sosednjo" vas.
Ob takih odgovorih kot jih pises ne bos dobil veliko sms pomagam 5.
No vidiš, sam si si kriv. Če ga nebi imel, ti ga nebi odtrgalo.Odtrgalo mi je zadnji brisalec, ce ti to kaj pove?
Nemske premium limuzine ga nimajoNo vidiš, sam si si kriv. Če ga nebi imel, ti ga nebi odtrgalo.
ker je bil nesramenZakaj se zdaj o zaseki pogovarjamo?
No ja... Tako obnašanje je standard pri njemu, ko naletiš na njegove zmazke po drugih temahSam je res bil mal nesramen. Ima pa olajševalne okoliščine, ker mu je včeraj ujma naredila kar nekaj škode, pa ja razumljivo da je človek v taki situaciji razburjen in vzkipljiv.
Očitno Majda ni pripravila kuverte za proti točno obramboBolje da ne izdamo regije v kateri zivi. Nas bo se tožil
Vidim sliko na fb okolica komende, dobro stolklo
Ena fotka izvtam recimo
Komenda v sliki in besedi | | Facebook
www.facebook.com