Neurja 2010!

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Zadnje čase so Arsotove napovedi res natančne
stupid-1.gif
.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Po mojh izkušnjah so zelo natančne. Dež ti napove skoraj na uro natančno (seveda tisti zadnji izračun, a vendarle).

Je pa res, da ni dobro gledat onih sončkov pa oblačkov pa kapljic, ampak izračun modela Aladin.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.971
653
113
43
povsod malo
Lej živiš v predalpskem, alpskem, panonskem, primorskem svetu in je nemogoče napovedat za 1 sekundo točno in na 1 meter natančno kakšno bo vreme.
V 76% (nekje je nekoč to pisalo) je aladinov model napovedovanja vremena za en dan točen.
Napovedali so dež, ki je bil. Ohladitve, ki so. Za nevihte s točo so se pa na srečo zmotili.

Zdej pa reč sam za so tisti amaterji na Zevsu bolj točni od aladina.

Če narediš tak model, da bo 99% natančno napovedal vreme si najbogatejši na svetu.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Če narediš tak model, da bo 99% natančno napovedal vreme si najbogatejši na svetu.
Najbogatejši boš, ko boš iznajdel način umetnega gojenja jurčkov in lisičk in jih sveže prodajal celo leto.
evil.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
model aladin se mi zdi glede na moja opazanja zelo natancen. sedaj se samo to pogledam, ce me zanima, kaksno bo vreme. in pa radar padavin
smile-1.gif

ARSO did a good job
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz sem bil zadnjič celo vesel, da se je zmotil, ko sem bil v hribih, je začelo padati eno uro kasneje kot je bilo napovedano, ravno ko sem prišel do avta.
cheer.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Ne da je smešno, ampak nekaj tvojega pisanja je nečitljivega.
Mogoče imaš premalo altov preberi si FAQ.
Sicer si pa uvozi slike na strežnik tipa http://www.slikomat.com/ ali kaj podobnega,
linkaj povezavo, izberi predogled in telovadi dokler tvoj izdelek ni popoln
wink-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Zadnje čase so Arsotove napovedi res natančne
stupid-1.gif
.

Čakam, da podaš bolj natančen uraden vir.

Ali se boš še naprej -->
stupid-1.gif

crazy1.gif

Zefs forum. Pred leti so parkrat napovedali možnost neurja in so tudi bila. Arso je pa samo omenjal možnost popoldanskih neviht. Pri ARSOTU je vedno tako, da ko oni napovejo kakšno "sranje", ga ni. Sedaj so pa tak isti kot ARSO. Potem pa vidiš Pečenkota, kako pedersko se nasmeji, ko kdaj tak mimo usekajo napoved kiksnejo. Si model misli, bmk sej se ARSO tak financira iz proračuna, pa ne odgovarjamo za škodo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.544
3.872
113
davorinm.wordpress.com
NI URADEN VIR!
bonk.gif

Drugače pa tam je kakor kdaj. Ko enkrat forumovci na Zevsu uganejo napoved, ko se Arso zmoti, je to državni praznik in o tem napišejo 50 strani. Ko pa Arso prav napove in se forumovci zmotijo, pa o tem niti besede...ali pa se kje omeni, da imajo Arsovci več dostopa do raznih kart in so tako lahko napovedali bolj točno.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.757
-9.330
113
Zevs je dober zaradi večje ažurnosti, ker popravljajo napovedi vsakič, ko izzidejo nove karte in zaradi javljanja iz terena. So pa jasno nekateri tam prav smešni, ko pretiravajo in nakladajo na veliko
grin1.gif

So pa vseeno v povprečju ARSO napovedi bolj točne, kot te na zevsu.