Neurja 2010!

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
Daj umiri se malo. Že cel teden so napovedovali, da je možnost neurij v nedeljo popoldne. Tak da se malo umiri in umakni, pa ne seri več.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.817
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Na gorenjskem okoli lesc je pred nekje dvema urama deževalo, nč hujšega, trenutno v ljubljani nič, jaz navijam za dež
grin1.gif
Ravno kar prišel iz letališča Lesce... 10 kapljic v zadnje pol ure

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Daj umiri se malo. Že cel teden so napovedovali, da je možnost neurij v nedeljo popoldne. Tak da se malo umiri in umakni, pa ne seri več.

umiri se naj malo tvoja rit. in tricetrt zeus in cetrtina alter foruma, ki d.rkate na nevihte. pojma nimate, debili

hvala tudi tebi za eno zvezdico, zal sam nisem tako mascevalen. kup dreka se ne dotikam s palico
grims-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.073
6.277
113
Dajta se umurit. gremo nadaljevat temo. Od nas (MB) se vidi bliskanje is smeri Celja. Izza Pohorja tudi. Upam da se bo umirlo.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ob cca 20.30 je udarila strela in upepelila gospodarsko poslopje na Zgornjem Legnu nad Slovenj Gradcem
frown-1.gif

Drugače sem imel pa pred kakšnimi 20min iz dnevne čudovito predstavo v smeri proti Uršlji gori in še malo v smeri proti Ravnam na Koroškem. Nebo je bilo dobesedno razsvetljeno. Toda še preden sem se spomnil, da bi lahko vzel fotoaparat je prišlo vse skupaj nad nas. V roku nekaj sekund po tistem, ko so prišle prve kaplje, sem samo še opazoval kako voda teče preko žlebov. Zraven je bilo tudi nekaj zrn toče premera slabega centimetra. Po cca 5 min je tudi vse skupaj prenehalo (vode pa zunaj kot bi lilo pol dneva ). Sedaj je zunaj mirno in upam, da tako tudi ostane. Je pa nevihta šla v smeri proti Radljam ob Dravi, tako da je zdaj verjetno v dravski dolini kar pestro...
951066-_MG_1592.jpg

Priponke

• 951066-_MG_1592.jpg
    951066-_MG_1592.jpg
    38,9 KB · Ogledi: 132

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Res? Lahko pokažeš, kje so napovedane nevihte za sredo, četrtek, petek in soboto. Link? Daj no, saj bo šlo.

pa nehaj mi ze za vsak drek popati eno zvezdico, osel
bonk.gif
Lolek, ti imaš že davno 1 zvezdico, žal ti je ne moram dati vsakič znova za tvoje debilne poste

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Res? Lahko pokažeš, kje so napovedane nevihte za sredo, četrtek, petek in soboto. Link? Daj no, saj bo šlo.

aja bucman, za najzaj naj ti pokazaem linke? spremljaj sceno pa bo. danes spet vsi vzhiceni, kot da je realno mozno, da bo sredi noci padala 10cm toca
stupid-1.gif
do nas bo ze vse izzvenelo frajer.
Trdiš, da so za vsak dan v tednu napovedovali neurja? Torej pokaži kje so jih.
Da so napovedovali 10cm točo? Daj pokaži kje.
Aja saj res, ne moreš. Kažeš lahko le to, da ti precej manjka v glavi

karel

Pripravnik
14. jun 2010
58
0
6
31
polhov gradec (kranj-dijaški dom)
ali se bo danes dalo videti kaj neviht?
trenutno sem na višini okoli 750m in imam prau lep razgled nad primorsko in dolensko
proti primorski že nastajajo veliki kopasti oblaki
mislim pa da za danes ne napovedujejo prav veliko neviht

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Za danes se ne pričakuje nič posebnega. Je pa za sredo videti pestro, vendar se lahko situacija do takrat še spremeni...