Ne vem kaj bi imel. Firbcam, ker kaj pa veš kaj bo "jutri"... Nekaj, da lahko 64kw avto nafilam prej kot v 8h...Čisto iz firbca, kako močno pa bi imel?
A trofazni tok že imaš? Kakšne varovalke imaš sedaj?
Ker že 3x20A je komot 11 kW, kar je v enem šihtu 100kWh,.... Dvomim, pa da rabiš več doma.
Imaš 3-fazni tok, samo očitno nimaš vezane nobene 3-fazne vtičnice.Ja, sedaj imam 3x20A. 3 faznega toka nimam.
Tole je ziher pisal iz trisobne garsonjere, medtem, ko ga je bolelo koleno na nogi.Hm
Na računu imaš 3x20A
Pa praviš, da nimaš 3 faznega priklopa.
No po moje imaš.
Cime, a si to ti?Ja, sedaj imam 3x20A. 3 faznega toka nimam.
To imaš za E-bike polniti ravno dovolj.Haha. Ja, res sem prej zaj... ni mi pa jasno kako mi je uspelo
Evo prilagam sliko, da bo jasno
Na racunu je pa 1x20A ( sem preveril ). 25A je notri, ker je pac bila edina pri roki eno nedeljo, ko se ni bilo tipke za restart... Poglej priponko 58508
Samo, ko nihče ne želi pridet pogledat...Samo ima pa 3 vodnike že pripeljane v hišo. Torej samo elektro požegna upgrade in nabije varovalke notri.
3x20 bo dovolj.
Cenik je pa na njihovi spletni strani: https://www.elektro-celje.si/si/podjetja/ceniki
A je to sarkastično?Tistale modra sponka se odlično razume s kakršno koli polnilno postajo.
Kaj pa bodo gledal, pa mal kavico pil al kaj?Samo, ko nihče ne želi pridet pogledat...
Kot sem ze na zacetku rekel, mi ni jasno zakaj mi luci utripnejo in ce recimo sesam, mi pade moc na sesalcu, ko sosed karcherja zalaufa...Kaj pa bodo gledal, pa mal kavico pil al kaj?
Lepo pošlješ naročilo za izgradnjo 3x20A priključka in čao, ni tu kaj gledat.