sem ja, da je aktivacija bila uspešna, in potem na polnilnici, da naj priklopim kabel ... upam, da se prav spomnim glede kabla, za sms sem prepričan, ker sem pogledal.
Ne vem če je prava tema, ampak vseeno... v vednost bodočim lastnikom el. vozil, da DEM trenutno ne izdaja novih RFID in ne dodajajo nove uporabnike v svoj sistem (gospa pravi zaradi tehničnih težav). Ima slučajno kdo tu odveč kartico za DEM?
Mimogrede, trenutno so v Ljutomeru 3 polnilnice, ena je že en teden v okvari, ena je izklopljena, ker je namenjena samo za potrebe občine, ki še nima e-vozila, eno pa ne morem zagnati, ker DEM ne izdaja kartic. Porazno...
Hvala, sem opazil da deluje saj sta bila takoj priključena lokalna Tesla in Kona. Pokrita je kar ok, vendar se mi zdi, da je št. električnih avtov tudi precej naraslo. Npr. v Ormožu sta dve polnilnici pa sta zjutraj obvezno polno zasedeni.Servisni kombi je danes popravljal polnilnico, tako da bo. Pravi da je s polnilnicami Slovenija dobro pokrita z ozirom na število elektrovozil.