Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Aha. Kolikokrat je pa kdo dejansko naročil well done?
Uh, za vsa ta leta se pa ne spomnim, Enkrat, dvakratm, trikrat. Malo.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Aha. Kolikokrat je pa kdo dejansko naročil well done?
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Aha. Kolikokrat je pa kdo dejansko naročil well done?
Pred tremi leti sva z mojo bila na road tripu po južni Franciji, cca 14 dni. Vsakič spala drugje, vsak večer jedla drugje. Žena načeloma ne je manj pečenega stejka, kot well done. Mislim, da je takrat 3x naročila well done stejk, seveda vsakič drugje. Povsod je dobila največ medium pečenega. In tretjič vprašava natakarja, čisto prijateljsko, brez teženja...kje je fora, da Francozi ne naredijo well done stejka? Mimogrede...to je bilo v Mouginsu, ki slovi po ne ravno slabih restavracijah, čeprav Mišelink (še) nimajo. In se tip nasmeji in vpraša, če sva resna. Seveda pritrdiva. Njegova razlaga je bila, da ne bo noben kuhar v kolikor toliko dobri restavraciji v Franciji naredil well done stejka. Pika. Medium max in to je to.
Lahko bi šla k recimo Ramsayu, nebi bil noben problem.
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Na koncu pridemo vedno do iste točke. Okusi so različni in se je zato brez veze kregati kaj je enemu super in drugemu za en drek.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Saj ravno to me je presenetilo, kljub majhnosti same pizze koliko so ljudje puščali na krožnikih. Je pa bila vrhunska tista njihova mozarella za predjed
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Pa razumem jaz tebe, spoštujem npr. tradicijo orehove potice (čeprav jo lahko dodelaš in spečeš na moderen način in je boljša) naših babic, kaj pa imam jaz z Italjansko tradicijo? Zakaj bi jo moral spoštovati če pa mi ne ležijo ti okusi?
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Pa razumem jaz tebe, spoštujem npr. tradicijo orehove potice (čeprav jo lahko dodelaš in spečeš na moderen način in je boljša) naših babic, kaj pa imam jaz z Italjansko tradicijo? Zakaj bi jo moral spoštovati če pa mi ne ležijo ti okusi?
Hipsterski način, ko iz vsega delamo znanost.
Čez kako leto bo morda vzniknila ideja, da pravo neapeljsko pizzo lahko ješ samo z originalnim neapeljskim priborom. Za avtentičen občutek!
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Hipsterski način, ko iz vsega delamo znanost.
Čez kako leto bo morda vzniknila ideja, da pravo neapeljsko pizzo lahko ješ samo z originalnim neapeljskim priborom. Za avtentičen občutek!