Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Največji center za vozila Volkswagen v Ljubljani! Nova vozila VW, rabljena in službena vozila Volkswagen, Audi, Porsche. Servis vozil Volkswagen, Audi, Porsche.
Pozdravljeni!
Sem nedavno pripeljal Passata letnik 2016 iz Nemčije in nimam pojma od nemščine, zato iščem slovenska navodila za uporabo. Na forumu sem zasledil da jih imaš Ti v pdf formatu? Če si jih pripravljen posredovati tudi meni, prosim za pritrditev, ob prvi priliki pa se Ti oddolžim oziroma pripravljen sem tudi nekaj evrov odšteti? Moj mail: radivojfajt@gmail.com. L p!
Pozdravljeni,
v kolikor obstajajo na tem forumu pri kakšnem uporabniku slovenska navodila za VW Passat b8 in jih je pripravljen deliti, se priporočam tudi jaz. Hvala in lp
( dejc76@gmail.com )
Pozdravljeni,
v kolikor obstajajo na tem forumu pri kakšnem uporabniku slovenska navodila za VW Passat b8 in jih je pripravljen deliti, se priporočam tudi jaz. Hvala in lp
( dejc76@gmail.com )
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.