Pa saj ima passat oboje. Jaz lahko odprem s ključem ali maham z nogo pod odbijačem...In čakaš kot butelj, da se odprejo. Jaz pa lepo z daljincem odprem prtljažnik in ko pridem do vozila, samo še stresem junk v prtljažnik.
Kateri avto? Na kakšen način so naumili, da enkrat lahko zapreš z daljincem, spet drugič ne moreš? Pa mislim da tudi odpiranje z daljincem na passatu ne deluje, dokler nisem dovolj blizu. Je pa res, da lahko z nogo odprem prtljažnik in če potem spet pomaham pod odbijač, začne piskati in se potem sam zapre, ko grem stran. Enako kot da pritisnem desno tipko na vratih prtljažnika (ko je odprt).Vseeno ravno ni. Jaz ponavadi odprem na daljincu preko žepa, brez da bi ključ ven vlekel. Pa še to lahko na daleč preden zagrabiš neko stvar, ki jo je treba nest v avto. Za gumb na prtljažniku moraš bit pa fizično pri avtu in imet bolj kot ne frej roko, pa še večkrat je gumb umazan od ceste sploh pozimi.
Senzor za nogo, če deluje kot je treba, je sigurno bolj praktičen za primer ko imaš polne roke, vseeno pa tudi daljinec ni brezveze. Praktično vedno odprem z daljincem še predno pridem do avta in zaprem medtem ko hodim stran.
BMW 4 F36 (2014). Zapiranje z dalincem je bilo že tovarniško, sem pa moral skodirat, da ni treba cel čas zapiranja držat gumba ampak samo toliko, da se začne zapirat. Na tipki v vozilu pa tudi pri meni ni šlo zapirat, sem ravno tako skodiral naknadno.Kateri avto? Na kakšen način so naumili, da enkrat lahko zapreš z daljincem, spet drugič ne moreš? Pa mislim da tudi odpiranje z daljincem na passatu ne deluje, dokler nisem dovolj blizu. Je pa res, da lahko z nogo odprem prtljažnik in če potem spet pomaham pod odbijač, začne piskati in se potem sam zapre, ko grem stran. Enako kot da pritisnem desno tipko na vratih prtljažnika (ko je odprt).
S tipko od znotraj pa zapiranje mislim da ne deluje, lahko samo odpreš.
Jernej