[NAVIGACIJA] NAVIGON 6.

lipan

Pripravnik
4. sep 2007
200
0
16
Žal mi digitalc,ne podpira SD.Bom probal nekje dobit to datoteko,da probam če dela.
Bi bilo pa res fajn, da bi kdo pripopal slo voice od Navigona 5 ,če ga kdo ima.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Sem ti poslal datoteko.
Pač javi če deluje.
cheer.gif

lipan

Pripravnik
4. sep 2007
200
0
16
Sem skopiral datoteko english_sound.sfs v mapo sound a o kakšnem glasu ni ne duha ne sluha.Bo treba verjetno instalirat program z čitalcem če se prej ne najde kakšna druga rešitev,ali pa jaz delam kaj narobe?
Kakšna pa je razlika med NAVIGON v6.0 in v6.2 ?

grega29

Pripravnik
7. okt 2007
62
0
6
Tale karta NT072_Europa_MN6 (1.82Gb) je pa odlična. Edina karta, ki ima mojo cesto in mojo hišno številko.
Garmin ima tudi, samo je na štirih različnih hišah moja hošna številka. Mislim, da je karta vsaj tako dobra, ali pa mogoče še boljša od Garmina. Je pa res, da Hrvaška, Bosna,....katastrofa.
Sam kaj, kop je Navigon tako počasen. Je pa grafika najlepša od vseh navigacij.
Karto se dobi v "trgovini" v kombinaciji z RS.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik lipan pravi:
UPS po soft resetu glas dela,sedaj pa fs 560 na šipo pa, da vidimo.

Sem ti mislil predlagat soft reset, ampak si zadevo že porihtal.
aplauz.gif

kakšna je razlika ? Mah ... eni pač pravijo, da jim bolje laufa zaradi nadgradnje, kar pa močno dvomim, ker program je program in z tem kaj bistvenega glih ne pridobiš.
Jaz sem z 6.0 prezadovoljen, tako da o nadgradnji ne razmišljam razen ko bo za PDA verzija 6.5, potem pa takoj, samo zaradi RW-va.

Probaj pa boš videl ... je pa nek sistem za nadgradnjo;
deinštaliraš program iz dlančnika, na kartici pustiš mape, ter potem na kartici nadgradiš zadevo, ter se od tam ponovno inštalira ... itd .. itd.

No, važno da laufa.
Ajde ...

sah

Pripravnik
6. dec 2007
63
0
6
zdravo, sem nov na tem forumu, pred kratkim pa sem postal lastnik Pocket loox n100.
Sedaj pa me zanima, kako inštalirati POI z poi warnerjem. Program zahteva activesync, ki pa ne zvoha N100.
kriza

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
POZDRAVLJEN !

Mislim, da druge varjante ni in da se POI Warner mora inštalirat preko računalnika na dlančnik oz. na kartico. Ker .exe fajl je za štart na compu in ne na dlančniku.
Če ne bi lahko vseskupaj posnel na kartico in tam sprožil namestitev, ampak ne gre.
Se boš moral potrudit in sinhronizirat dlančnik z PCjem.

sah

Pripravnik
6. dec 2007
63
0
6
sem ugotovil: treba ga je bilo resetirati, potem pa je delal.

sedaj pa me zanima, kako gor inštalirat 6.5 verzijo.

MiKi5

gps navigator
20. sep 2007
652
0
16
Ljubljana
Hej, mene pa zanima, kje se dobi tale program NAVIGON za PDA in mape? Predvsem me zanima, če je kak "dobavitelj" iz Slovenije.
Rad bi namreč sprobal, ker Garmin je obupno počasen pa še sesuva se na PDAju.
Hvala
Lp!

skydancer

Zelenc'
3. sep 2007
23
0
1
tak cist mimogrede...ce nabavim od navigona navigacijo, tole 2100 serijo ki ima 19drzav gor..a lahko nalozim tole mapo nt072...a bo delalo?

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Me zanima sledeče:
A kdo poganja na HP iPAQ rx5940 program POI Warner za Navigona 6 ?

Finta je v tem, da program inštaliram, naredim vse potrebno, nakar posnamem POIje v mapo POIS od programa POI Warner.
Ko želim v samem programu nastavit zvočna opozorila na določen POI na cesti, mi tam sploh ne pokaže.
confused-1.gif
Moral bi biti spisek POIjev, ampak ni nobenega čeprav sem jih posnel noter .
A mogoče kdo ve, kaj sem spregledal ?
A mogoče ta POI Warner3 ni za OS WM5 ?

Hvala in ....
pozdrav.gif

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:
Me zanima sledeče:
A kdo poganja na HP iPAQ rx5940 program POI Warner za Navigona 6 ?

Finta je v tem, da program inštaliram, naredim vse potrebno, nakar posnamem POIje v mapo POIS od programa POI Warner.
Ko želim v samem programu nastavit zvočna opozorila na določen POI na cesti, mi tam sploh ne pokaže.
confused-1.gif
Moral bi biti spisek POIjev, ampak ni nobenega čeprav sem jih posnel noter .
A mogoče kdo ve, kaj sem spregledal ?
A mogoče ta POI Warner3 ni za OS WM5 ?

Hvala in ....
pozdrav.gif

Torej, a se komu sanja zakaj mi ne pokaže POIjev v programu Warner ?

donf

Zelenc'
17. dec 2007
3
0
1
Pozdravljeni,

uporabljam 2110 z verzijo 6.5. Vidim da tisti warnerji delujejo po evropi. celo lepo glasovno opozori gospodicna. kako pa konvertirati POIe iz garminovega .gpx v navigonov .asc?

kaj je treba narediti da omogocim Reality view?

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Karta Europe_NT200708 omogoča RealityWiew. To je dodatek, ki je velik 27.3Mb, ki se shrani zraven, da omogočiš ta pogled.
Za POI pa ti je že Miki napisal za POIEdit, lahko pa uporabiš tudi POI converter in iz drugih POIev convertiraš v končnico, ki ti odgovarja za tvoj navi program.
Tukaj imaš en tak converter: Surprajs !

donf

Zelenc'
17. dec 2007
3
0
1
Hvala fantje! Bomo se malo igrali.
@hitmah; kje pa dobim datoteko za realityview? - odgovor lahko tudi na PM

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Iz mojih podatkov bi naj tvoja naprava Navigon 2110 prikazovala že ta RealityWiew ali po slovensko; Realno prikazovanje prometne signalizacije na zaslonu navigacije za lažjo orientacijo
Verjetno imaš na tej napravi naloženo karto EUROPE_NT200708 .
Malo prečekiraj po menijih, zdaj če na Slo cestah lahko to uporabiš pa ne vem.

donf

Zelenc'
17. dec 2007
3
0
1
sm iskal pa nikjer ni realityview-a. karta je Europe_NT2008 in sm ugotovil da ima ze slovesnke radarje nalozene. Res pa je da ne teh novejsih. Naprava je 2110.

in kje zdej najti reality view dodatek?

Nazadnje urejeno: