Citat:
Uporabnik Gregc pravi:
A mi zna kdo razložit? Kupil 4gb kartico ki ni HC ampak je navadna, dodal gor Q2 mapo in mn6 ter ostale datoteke ki pašejo zraven, ko prižgem navigon mi napiše insert card... Se je kdo že hecal kej okoli tega ???
Tako bom napisal; naprave Navigon nimam, ampak ti lahko dam kakšen namig, ker si pač logično predstavljam nslednjo zadevo in sicer:
Morda je finta v tem, ker nova kartica v tvojem primeru 4GB ni pravilno poimenovana. Ko recimo nalagam Navigona 6 iz DVDja, zahteva SD kartico, katero med samim postopkom program sam poimenuje SD_MN_6 (ime sem ti dal kot primer)
Morda je pri teh napravah zadeva ista in ker ni pravilno poimenovana ti je noče sprejet.
Probaj kartico originalno vtaknit v čitalec kartic in poglej, kakšno je njeno ime in potem poimenuj prav tako tvojo novo kartico in nanjo skopiraj mapo Q2.2008.
Poročaj o rezultatu, morda bo komu prišel prav ....
Lep pozdrav.
P.S.
POI WARNER : nekateri pišete o tem programčku za Navigona.
Na napravah Navigon ni nikjer naloženega POI WARNER-ja. Aplikacija je samostojna, ki deluje v povezavi z programom Navigon in zakaj bi vam program, ki se prosto prodaja, kdo namestil in ga vam "brezplačno" ponudil ob nakupu naprave !?
Na prejšnjih napravah so bile vidne mape PoiWarner/pois ... , ampak programa na napravah NI bilo.
Kako se pa POI Warner namešča na PNA naprave sem pa že pisal.