TA0701_EastEurope_MN6 je stara karta za Navigona 42% pokritost Slovenije. Išči nt072_europa_mn6 (1,82GB).
Citat:
Uporabnik Santis pravi:
TA0701_EastEurope_MN6 je stara karta za Navigona 42% pokritost Slovenije. Išči nt072_europa_mn6 (1,82GB).
Citat:
Uporabnik Santis pravi:
Ja to mapo imam in naložena je na dlančnik in deluje odlično. Sama navigacija je tekoča, malenkost se zatika samo, ko vpišeš naslov, ki ga iščeš. Je pa točno to, kar vidiš v Map reporterju.
Citat:
Uporabnik Accord pravi:
Ne, ne... ta je 1,82 Gb (38 držav Evrope). Me preseneča s pokritostjo Slovenije.
Kot sem že napisal, pa je zato slabša kot v Teleatlasovi pokrita Hrvaška (gledal Istro in Srednjo Dalmacijo).
Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:
Ne nisem testiral te mape, sem si raje naložil drugo.
Ta mapa, ki jo omenjaš ti je 2007 in je od Navteq, velika pa je 241 MB.
Jaz sem testiral prav tako novo mapo, ampak je od TeleAtlas in je velika 269 Mb, kar pomeni, da mora biti na njej nekaj bolj podrobno, kot pa na Navteq-ovi.
Ti rečem, trenutno prisegam na Navigona. Meni deluje, program je simpatičen, ima resnejši izgled, zdaj sem se ga navadil že v nulo, tako da niti ne pogrešam SLO vmesnik, čeprav pa bi bilo fajn.
P.S.
A ni nekdo omenjal, da si je nekaj poslovenil ?
Naj tisti napiše katero datoteko je potrebno spreminjat se bom tudi sam spustil v prevajanje, ko bo čas.
Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:
@Frajer:
Hvala za namig, morda se celo danes spravim na delo.
V kolikor si pa ti celotno prevedel, pa se priporočamo, da nam jo prilepiš ...
Glede glasovnega vodenja: včeraj sem celo popoldne iskal tudi voice za 6ko, ker sem hotel sprobat to kar je cifra omenil, da ga zanima če iz 6tke vodenje deluje na 7mki.
Navigon je trenutno NO. 1
Citat:
Uporabnik Frajar pravi:
Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:
@Frajer:
Hvala za namig, morda se celo danes spravim na delo.
V kolikor si pa ti celotno prevedel, pa se priporočamo, da nam jo prilepiš ...
Glede glasovnega vodenja: včeraj sem celo popoldne iskal tudi voice za 6ko, ker sem hotel sprobat to kar je cifra omenil, da ga zanima če iz 6tke vodenje deluje na 7mki.
Navigon je trenutno NO. 1
Evo tu je delno prevedena. Upam, da mi jo uspe prilepit.