Citat:
Uporabnik Frajar pravi:
Japke, mene pa full zanima kako ti je uspelo na LOOX N100 spravit Navigon 6.5. Če se ti da bi te prosil za kratka navodilca. Jaz sem probaval pa mi ob zagonu CAB datoteke pade v reset znova in znova.
Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:
Zdaj me zanima sledeče:
Če jaz kupim napravo Navigon recimo pri Comtronu, ali lahko kasneje na svojo kartico naložim mape, ki bodo prihajale v "trgovino" in ali mi jih bo program normalno prikazal, ali bodo kakšni problemi pri uporabi le-teh ?
Hvala za odgovor.
Citat:
Uporabnik japke pravi:
Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:
Zdaj me zanima sledeče:
Če jaz kupim napravo Navigon recimo pri Comtronu, ali lahko kasneje na svojo kartico naložim mape, ki bodo prihajale v "trgovino" in ali mi jih bo program normalno prikazal, ali bodo kakšni problemi pri uporabi le-teh ?
Hvala za odgovor.
99,9 DA
Si siguren da nima tipke za izhod? Mene namreč v glavnem meniku s pritiskom na puščico spodaj levo vrže ven. Samo moraš pa "exit behavior" spremenit iz 1 v 0.Citat:
Uporabnik japke pravi:
Citat:
Uporabnik Frajar pravi:
Japke, mene pa full zanima kako ti je uspelo na LOOX N100 spravit Navigon 6.5. Če se ti da bi te prosil za kratka navodilca. Jaz sem probaval pa mi ob zagonu CAB datoteke pade v reset znova in znova.
skopiral iz ppcwarez direkt na kartico, brez zaganjanja .cab
Slabost 6.5 je, da nima tipke za izhod, zato ga "ugasneš" samo s soft resetom...
pa nima voice naloženega, zato nima glasovnega vodenja in nasploh ne priporočam Navigona na N100, ker je premajhen zaslon in obupno počasen.
TT je zakon!
lp
<ExitBehaviour>0</ExitBehaviour>
Citat:
Uporabnik maggio pravi:
moj hp ima 400mhz in zelo šteka tko da sem ga hitro zbrisal