[NAVIGACIJA] NAVIGON 6.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Pa kam naložiš ta Voice datoteko ?
Ma sem jo probal že v vse mape naložit, ampak dlančnik ne spusti glasa !
A zna prosim kdo razložit v čem je fora, ter kako se reši ?
Lepo prosim.
redface-1.gif

Frajar

Zelenc'
31. okt 2007
24
0
1
Ljubljana
Japke, mene pa full zanima kako ti je uspelo na LOOX N100 spravit Navigon 6.5. Če se ti da bi te prosil za kratka navodilca. Jaz sem probaval pa mi ob zagonu CAB datoteke pade v reset znova in znova.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Ker opažam, da ste nekateri zelo skrivnostni z določenimi podatki, kako se kaj naredi, potem pa mi vsaj nakažite na katerem foromu bi mi to brez skrbi razložli prosim.
Hvala ...

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Mi je že ratalo, vse deluje v nulo ....
cheer.gif

Zdaj samo letim v trgovino po 2GB kartico ... zvizzzzzz

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Zdaj me zanima sledeče:

Če jaz kupim napravo Navigon recimo pri Comtronu, ali lahko kasneje na svojo kartico naložim mape, ki bodo prihajale v "trgovino" in ali mi jih bo program normalno prikazal, ali bodo kakšni problemi pri uporabi le-teh ?

Hvala za odgovor.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
Citat:
Uporabnik Frajar pravi:
Japke, mene pa full zanima kako ti je uspelo na LOOX N100 spravit Navigon 6.5. Če se ti da bi te prosil za kratka navodilca. Jaz sem probaval pa mi ob zagonu CAB datoteke pade v reset znova in znova.

skopiral iz ppcwarez direkt na kartico, brez zaganjanja .cab

Slabost 6.5 je, da nima tipke za izhod, zato ga "ugasneš" samo s soft resetom...
pa nima voice naloženega, zato nima glasovnega vodenja in nasploh ne priporočam Navigona na N100, ker je premajhen zaslon in obupno počasen.

TT je zakon!

lp

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:
Zdaj me zanima sledeče:

Če jaz kupim napravo Navigon recimo pri Comtronu, ali lahko kasneje na svojo kartico naložim mape, ki bodo prihajale v "trgovino" in ali mi jih bo program normalno prikazal, ali bodo kakšni problemi pri uporabi le-teh ?

Hvala za odgovor.

99,9 DA

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik japke pravi:
Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:
Zdaj me zanima sledeče:

Hvala za odgovor.

99,9 DA

Hvala za odgovor, ampak to še vedno ni 100% .
hysterical-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik japke pravi:
Citat:
Uporabnik Frajar pravi:

skopiral iz ppcwarez direkt na kartico, brez zaganjanja .cab

Slabost 6.5 je, da nima tipke za izhod, zato ga "ugasneš" samo s soft resetom...
pa nima voice naloženega, zato nima glasovnega vodenja in nasploh ne priporočam Navigona na N100, ker je premajhen zaslon in obupno počasen.

TT je zakon!

lp
Si siguren da nima tipke za izhod? Mene namreč v glavnem meniku s pritiskom na puščico spodaj levo vrže ven. Samo moraš pa "exit behavior" spremenit iz 1 v 0.

Mi lahko pomagaš do delujočega TT za PNA?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
v datoteki "ApplicationSettins.xml" v direktoriju MN6\settings popravi ExitBehaviour na 0

Koda:

<ExitBehaviour>0</ExitBehaviour>

Nazadnje urejeno:

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik maggio pravi:
moj hp ima 400mhz in zelo šteka tko da sem ga hitro zbrisal

Meni zadeva deluje v nulo !
cheer.gif

Tudi sedaj z POI Wernerjem deluje kot se šika. Komaj čakam, da se spravim na cesto.
Šele drug teden pa imam eno daljšo relacijo, tako da Navigon 6 se bo imel priliko izkazat, za vsak slučaj pa kartico z MioMap , ..... NNNP bi rekli.

Res ste mi bili v pomoč (hec) !

Frajar

Zelenc'
31. okt 2007
24
0
1
Ljubljana
Hmm. Mi nikakor ne uspe. Pri zagonu Navigon mi zamrzne in se ne odziva (samo Navigon, PNA je še živ). Sicer vem da je počasen in ga ne bi uporabljal, ampak me samo zanima kako je pokrita Slovenija v novejši verziji karte kot je original ob nakupu.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Tako, prišel iz daljše poti po Avstriji ....
Navigon deluje v nulo, nobenega zatikanja zelo frendlj do uporabnika ... resnično sem navdušen, prav tako nad karto Avstrije. Tudi POI Werner za Navigon deluje kot mora, edino kar me pri POI Wernerju moti je, da zvočno ne opozori na POI kateremu se približuješ. No kljub temu nisem naletel na noben radar ....
cheer.gif

V glavnem, program ki je za moje pojme izredno dober.
Še vedno prisegam na Mio, takoj za tem pa Navigon ...

Frajar

Zelenc'
31. okt 2007
24
0
1
Ljubljana
Uspelo mi je, sicer ne vem kako ampak Navigon 6.5 mi dela na Loox N100 PNA napravici. Samo tipka za izhod mi ne dela kljub temu, da sem nastavil ExitBehaviour iz 1 na 0. Ampak bo za preživet. Samo še novejšo karto moram dobiti in preizkusiti, če je kaj bolj pokrita Slovenija kot stari NT064_MN6_EasternEurope. Iščem mapo TA0701_EastEurope_MN6 ampak mi sreča še ni bila naklonjena, da bi našel živ link.

Ali si je že kdo kaj prevajal uporabniški vmesnik v slovenščino? Jaz sem si nabrzino malo prevedel original angleško datko in mi je kar všeč.

Nazadnje urejeno: