[NAVIGACIJA] GARMIN XT za SYMBIAN

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

bam88

Pripravnik
7. dec 2007
57
46
18
Citat:
Uporabnik bor pravi:
Citat:
Uporabnik bam88 pravi:
oj.. ej fantje men tale pi*darija ne dela dobr... nalozu sm vse po postopku mam adriaroute karte vse lepo dela.. le navigirat noce. gps mi kaze samo hitrost vozila ko pa hocem navigirat po karti me pa ne je*e. puscica stoji pr mir al pa kr v ene x smeri premika. obnasa se zmedeno. in moj dom je v neki drugi vasi 3km od mene stran. kaj mi je narediti? kaj sm ga ubiksal?

mam pa Nokia N70 pa GlobalSat BT-359S sprejemnik.

Tel v angleščino pa restart in pa zunaj moreš bit z BT GPS

tel je v anglescini in tudi restartan je bil.. pa uzuni sm tud bil.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Prebral sem navodila in je vse lepo napisano....edini problem je ker ne najdem nikjer AdriaRoute, ki ga bi lahko odprl v mapsource (vse AdriaRoute, ki sem potegnil so .img file). Lepo prosim za pomoč.

Hvala in LP!

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Prebral sem navodila in je vse lepo napisano....edini problem je ker ne najdem nikjer AdriaRoute, ki ga bi lahko odprl v mapsource (vse AdriaRoute, ki sem potegnil so .img file). Lepo prosim za pomoč.

Hvala in LP!
Včasih so rešitve preveč preproste da bi jih videl. Celoten najnovejši AdriaRoute, ki ga lahko odpreš v Mapsource dobiš čisto legalno na http://www.navigo-sistem.hr/update/AdriaROUTE_2.00.exe

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ti si legenda
smile-1.gif

5*

Nazadnje urejeno:

bam88

Pripravnik
7. dec 2007
57
46
18
matr men ta p*zdarija ne deluje. probov sm garmi *.20 in *.40 pa adriaroute 2.00 in enostavn mi ne navigira.. ma kdo mape za tomtom mobile? za slovenijo?

bam88

Pripravnik
7. dec 2007
57
46
18
toliko v info:

svoje probleme z garminom sem resil. Potrebna je bila samo temeljita formacija telefona (telefon v prvotno stanje). Sedaj mi dela cudovito na nokiji N70.
Tako da ce bo kdo imel probleme z nokio n70 in garminom samo format telefona in bo zadeva resena.

PiKi17

Zelenc'
11. dec 2007
8
0
1
Citat:
Uporabnik ssavski pravi:
Je kdo že namestil na Nokio 6630 ali 6680?

Zdravo!
Meni je uspelo spraviti zadevo na Nokio 6630.
Če koga zanima kaj bolj podrobno naj pošlje ZS.

LP

rococar

Zelenc'
12. dec 2007
4
0
1
Lep pozdrav vsem,
berem tale forum, in podrobna navodila,
pa me zanima ena stvar. Na nokio N70 se naložil Garmin XT in vse lepo dela, vendar nikakor ne morem dobiti CARD ID. Ko gem v nastavitve in vizitka - dobim samo imei telefona. A ima to vezo z kartico - ker so v noki n serija in 6630 MMC kartice in ne sd? Kako je vam uspelo dobiti id kartice - da ste lahko generila ključ za mape?

PiKi17

Zelenc'
11. dec 2007
8
0
1
Citat:
Uporabnik rococar pravi:
Lep pozdrav vsem,
berem tale forum, in podrobna navodila,
pa me zanima ena stvar. Na nokio N70 se naložil Garmin XT in vse lepo dela, vendar nikakor ne morem dobiti CARD ID. Ko gem v nastavitve in vizitka - dobim samo imei telefona. A ima to vezo z kartico - ker so v noki n serija in 6630 MMC kartice in ne sd? Kako je vam uspelo dobiti id kartice - da ste lahko generila ključ za mape?

Jaz sem dobil CARD ID s IMEI generatorjem. Vpišeš IMEI, pa ti pretvori v kodo ki jo potrebuješ. Če podrobno prebereš komplet temo najdeš tudi o tem nekaj govora.

Guli

Pripravnik
6. avg 2007
146
3
18
Na navigo strani imajo AR 2.0 za Garmin XT. Ali lahko to datoteko gmapsupp.img skopiram kar na kartico v mapo Garmin (N70), ali moram prenašati z mapsource-om? In ali ima ta AR za Garmin XT tudi ID 708?

Hvala.

looser

Zelenc'
12. dec 2007
3
0
1
pozdravljeni,

meni je tudi uspelo vse namestit na moj mobilnik nokia n70,vendar ko navigiram mi deluje vse nekako počasi,
ni nekako ažurno! recimo ko se peljem in mi pove zavij čez 350m na levo in potem mi ne odšteva do teh 350m, kot recimo
na original Garmin napravah!
zanima me če vsem tako deluje ali imam mogoče kakšne nastavitve slabo definirane???

Hvala!

PiKi17

Zelenc'
11. dec 2007
8
0
1
Citat:
Uporabnik looser pravi:
pozdravljeni,

meni je tudi uspelo vse namestit na moj mobilnik nokia n70,vendar ko navigiram mi deluje vse nekako počasi,
ni nekako ažurno! recimo ko se peljem in mi pove zavij čez 350m na levo in potem mi ne odšteva do teh 350m, kot recimo
na original Garmin napravah!
zanima me če vsem tako deluje ali imam mogoče kakšne nastavitve slabo definirane???

Hvala!
Pri meni je podobno. Bol počas dela vse skupi. Imam pa Nokio 6630

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.