[NAVIGACIJA] GARMIN XT za SYMBIAN

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
http://www.navigo-sistem.hr/index.php?page=product&pid=5&cid=83&id=296

Tipkarski lapsus.
grims-1.gif

Baksuz

Pripravnik
30. sep 2007
50
0
6
morfej, N70 ima firmware v5.0705.3.0.1, 30-01.07,RM-84. Meni je tudi javljalo napako. Sem zbrisal vse iz kartice, naredil scandisk kartice v PC-ju in namestil vse z readerjem kartic. Na kartici nisem posebej nameščal ničesar, samo pustil na začetku (izklop/vklop), da se je zagnal XT. N70. je v angleščini, XT pa v slovenščini in metričnem sistemu.

bor

Pripravnik
1. dec 2007
106
0
16
N70 dela pravilno le v angleščini.Ne nalagaš XT na tel. ampak direktno na kartico(če nalagaš na tel ti napiše okvarjena datoteka).
Vsakokrat ko na novo zaženeš XT se moraš strinjati s opozorilom.In stvar deluje BP.
aplauz.gif

morfej

Zelenc'
4. dec 2007
9
0
1
No stvar deluje. In res sem naložil direktno na kartico sam program.

Zanima me tole o angleščini na telefonu N70, nisem še dosti testiral imam naloženo verzijo 4.10.40 in nisem videl kakšnih težav.

Kaj točno ne dela če imaš tel. N70 na slovenskem jeziku ?

Poleg tega me zanima, kot je eden omenil glede City Navigator Europe NT V9 in ostalih kart.

Je ok, če imaš v Mapsource-u nek ključ, da stvar vidiš in potem izbereš vse kar bi želel imeti iz 2-3 kart (

npr AR,AdriaTOPO,CNnt9) in potem na kartici dal v GMAPSUPP.UNL vse kljuce generirane za svoj CardID ?

Sem pa opazil da ma verzija 4.10.60 ki je žal TW verzija (engleščina in kitajščina) ze možnost svojih vozil. Verzija 4.10.40 še nima tega
frown-1.gif
...je kdo poiskušal zamenjati le program v verziji 4.10.40 z verzijo 4.10.60 ?

Hvala

Nazadnje urejeno:

ssavski

Pripravnik
27. jul 2007
105
0
16
Morfej
Različne karte namestiš v program Mapsorce - da jih odkleneš za vsako posamezno potrebuješ ključ, ki se dobi na netu. Vsi niso dobri, tako, da snemi s forumov vvse kar najdeš in probavaj. Veliko kart dobiš v mdf ali img obliki, kar namestiš na računalnik kot navidezni disk s programom Alcohol in/ali Daemon tools.
Jaz sem si naredil kombinacijo Alpskega dela Italije, Avstrije in Nemčije (z Muenchnom vred), AR (SLO-CRO-BIH), SČG, TOPO 201 - SLO in Bluechart - Jadransko morje - vse skupaj mi zasede 240 mb, s programom nekaj čez 300.
Tu spodaj je opisan še drug način, ki sem ga našel na Ipmart forumu in prevedel, vendar ga nisem preizkusil - zaenkrat imam dovolj eksperimentiranja.
Kar se tiče verzije 20 ali 40 ali 60 - sem preizkusil vse, res je pri 60 avtomobilček (jaka stvar
smile-1.gif
), drugače pa se mi zdijo skoraj enake. Je pa pozitivno pri verziji 20 Slovenščina, saj Angleščina še marsikomu dela probleme.

MAPE VEČ DRŽAV IN UNLOCK CODE. NAPIŠEŠ V DATOTEKO GMAPSUPP.UNL TAKOLE:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Kjer je
xxxx... = unlock koda prve mape
yyyy... = unlock koda druge mape

• DRUGI NAČIN - 4 mape v garmin xt..

prva mapa je GMAPBMAP.IMG , basemapa sveta
druga mapa je GMAPSUPP.img z datoteko GMAPSUPP.UNL naprimer Adria Route
tretja mapa je GMAPSUP2.img z datoeko GMAPSUP2.unl naprimer Evropa
četrta mapa je GMAPPROM.img z datoteko GMAPPROM.unl naprimer BlueChart Atlantic v9.5
In samo z eno datoteko SW.UNL

Pa vso srečo in seveda si želimo povratne informacije.

Je kdo že namestil na Nokio 6630 ali 6680?

falotxp

Zelenc'
16. sep 2007
13
0
1
Saj se tudi zadnjo verzijo, torej verzijo 4.10.60 da dobiti v več jezikih...tudi slovenščini in dela OK! Najdete jo tukaj!

Nazadnje urejeno:

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik morfej pravi:
No stvar deluje. In res sem naložil direktno na kartico sam program.
Zanima me tole o angleščini na telefonu N70, nisem še dosti testiral imam naloženo verzijo 4.10.40 in nisem videl kakšnih težav.

Kaj točno ne dela če imaš tel. N70 na slovenskem jeziku ?

Poleg tega me zanima, kot je eden omenil glede City Navigator Europe NT V9 in ostalih kart.
Je ok, če imaš v Mapsource-u nek ključ, da stvar vidiš in potem izbereš vse kar bi želel imeti iz 2-3 kart (
npr AR,AdriaTOPO,CNnt9) in potem na kartici dal v GMAPSUPP.UNL vse kljuce generirane za svoj CardID ?

Sem pa opazil da ma verzija 4.10.60 ki je žal TW verzija (engleščina in kitajščina) ze možnost svojih vozil. Verzija 4.10.40 še nima tega
frown-1.gif
...je kdo poiskušal zamenjati le program v verziji 4.10.40 z verzijo 4.10.60 ?

Hvala

jest sm dal CN 2008 mapo na kartico pod imenom GMAPSUP2.IMG..... ključ pa enako GMAPSUP2.UNL....pa deluje

ssavski

Pripravnik
27. jul 2007
105
0
16
White call pa si dal poleg še kakšno drugo mapo in si jo preimenoval drugače in ti vse pokaže?

ssavski

Pripravnik
27. jul 2007
105
0
16
Aha, torej ti delajo samo karte Evrope, brez Adria Route in ostalega. Ampak zakaj si potem poimenoval z 2 na koncu, kar tako, ali ima kakšen namen?

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
ne
AR 1.8 sem naložil z mapsorsom in poimenoval enako kot ti....
CN 2008 sem dobil samo image.... skopiral na kartico...dodal istoimensko unl...in dela oboje...AR 1.8 in CN 2008

zoranj

Pripravnik
8. avg 2007
34
0
6
Maribor
Hvala fantje,po vaših navodilih se da vse krasno porihtat,vse karte gor,nova verzija 4.10.60,je super kar nekaj je novega,dodana so vozila itd.Imam nokio e61i.

ssavski

Pripravnik
27. jul 2007
105
0
16
Andrej,
White Cell je samo potrdil tisto, kar sem jest na tujem forumu kopiral in sem prenesel, da se da dve kartici z img končnico poimenovat na koncu malo drugače (mislim, da mora biti isto število znakov) in da ravno tako delata hkrati dve karti in več na enem telefonu.
Tukaj se pa menimo zato, da tisti , ki to prebere ve način, kako se namesti in da dela več kart hkrati. Pa brez zamere, sej ni treba odgovorit če ne gre za Garmin aplikacijo
smile-1.gif

mrxjs

Pripravnik
14. okt 2007
105
0
16
Mene pa zanima kako rešujete problem z zagonom aplikacije, meni na 6260 in na N73 vedno po nekaj zagonih garmin XT aplikacije napiše, da je premalo spomina, da potrebuje 8mb. Pomaga le ponovni zagon, pa čeprav imam v meniju zagnanih aplikacij samo telefon?

bor

Pripravnik
1. dec 2007
106
0
16
Citat:
Uporabnik lejko pravi:

verzija 4.10.60 dela na N70 bp
cheer.gif

Kako se naloži? Meni ne dela . Ne vem kaj delam narobe.

aplauz.gif
Sem ugotovil in N70 dela v slovenščini.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.