[NAVIGACIJA] GARMIN XT za SYMBIAN

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mrxjs pravi:
Mene pa zanima kako rešujete problem z zagonom aplikacije, meni na 6260 in na N73 vedno po nekaj zagonih garmin XT aplikacije napiše, da je premalo spomina, da potrebuje 8mb. Pomaga le ponovni zagon, pa čeprav imam v meniju zagnanih aplikacij samo telefon?

kolk maš na kartici prostora ?

men na 6120 normalno deluje...mam pa kartico 4gb ( ki jo KAO ne podpira ) nimam nobenih problemov.

mrxjs

Pripravnik
14. okt 2007
105
0
16
N73 ima 2GB kartico prostega je pa trenutno 15MB, v samem telefonu pa je prostega 19MB od 44MB, v 6260 imam 1GB kartico prostega pa pr. 700MB. Mislim, da ni problem v spominski kartici, ampak v samem RAMu telefona, ki ga uporablja za delovanje telefona in aplikacij.

A ve kdo za kak program, ki bi RAM sprostil?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Imam enak problem na N73. cca 50mb prosto na 2gb kartici, daljši pritisk na meni tipko kaže da ni kaj posebnega odprtega, toda vseeno javi napako in zahteva ponovni zagon.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
to je delalo isto sodelavcu
malo sem še v aplikacije, mu pobrisal neke Search variante, ne vem od kod jih je imel...pa ugasnil/prizgal, zdej mu dela normalno in BP. N73 isto

morfej

Zelenc'
4. dec 2007
9
0
1
Sem videl, da bo držalo glede problema s decimalno vejico na Noki N70.

A ima kdo kakšno drugo rešitev, kot sprememba jezika telefona na Angleščino ?

Je kod probaval 4.10.60 ...če so kaj popravili ?

lp

zoranj

Pripravnik
8. avg 2007
34
0
6
Maribor
Citat:
Uporabnik morfej pravi:
Sem videl, da bo držalo glede problema s decimalno vejico na Noki N70.

A ima kdo kakšno drugo rešitev, kot sprememba jezika telefona na Angleščino ?

Je kod probaval 4.10.60 ...če so kaj popravili ?

lp
Prvo sem dal nokio na angleščino,prav tako garmin,pozicijo je začel kazati točno,prej je bilo kakih 500m zamika,ugasnil telefon ,prižgal,jezik vrnil na slovenski,prav tako garmin v slovenščino in mi kaže točno pozicijo.
4.10.60 dela super,nekaj je novega,dodana so vozila itd

Gladiac

Zelenc'
5. dec 2007
26
0
1
Smlednik
Živjo
Že večkrat sem prebral ta post in sem veliko odgovorov dobil brez problema.
Še vedno pa ne dela voice na nokii 6110 navigator če imam jezik telefona slo, če pa je eng pa dela.
Probal sem z verzijo 4.10.60 pa mi ne dela - nek čuden jezik pa neki sončki...
Ali obstaja še kakšna druga rešitev?

Hvala

bam88

Pripravnik
7. dec 2007
57
46
18
oj.. ej fantje men tale pi*darija ne dela dobr... nalozu sm vse po postopku mam adriaroute karte vse lepo dela.. le navigirat noce. gps mi kaze samo hitrost vozila ko pa hocem navigirat po karti me pa ne je*e. puscica stoji pr mir al pa kr v ene x smeri premika. obnasa se zmedeno. in moj dom je v neki drugi vasi 3km od mene stran. kaj mi je narediti? kaj sm ga ubiksal?

mam pa Nokia N70 pa GlobalSat BT-359S sprejemnik.

Baksuz

Pripravnik
30. sep 2007
50
0
6
Hmm, meni pa se N70 po izhodu iz XT v4.10.60 odziva zelo pooočasi. Menda je to samo verzija za Taiwan, ki ima rok trajanja 14 dni !?

bor

Pripravnik
1. dec 2007
106
0
16
Citat:
Uporabnik Baksuz pravi:
Hmm, meni pa se N70 po izhodu iz XT v4.10.60 odziva zelo pooočasi. Menda je to samo verzija za Taiwan, ki ima rok trajanja 14 dni !?

Meni se sploh ne odziva
jezen.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Nihče ni čarovnik.

Navodila so napisana. Naloži, poizkusi, če ne dela, reklamiraj proizvod pri svojem najljubšem trgovcu in poizkusi ponovno.

Drugega nasveta, če nekaterim dela ni. Žal.

bor

Pripravnik
1. dec 2007
106
0
16
Citat:
Uporabnik bam88 pravi:

oj.. ej fantje men tale pi*darija ne dela dobr... nalozu sm vse po postopku mam adriaroute karte vse lepo dela.. le navigirat noce. gps mi kaze samo hitrost vozila ko pa hocem navigirat po karti me pa ne je*e. puscica stoji pr mir al pa kr v ene x smeri premika. obnasa se zmedeno. in moj dom je v neki drugi vasi 3km od mene stran. kaj mi je narediti? kaj sm ga ubiksal?

mam pa Nokia N70 pa GlobalSat BT-359S sprejemnik.

Tel v angleščino pa restart in pa zunaj moreš bit z BT GPS

Nazadnje urejeno:

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
430
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
Ni mus..z sirf3 ali mtk dela tudi notri...z je jezikom je pa tudi tko, da do sedaj sem še vsakemu pod slovenščino prestavil v nastavitvah številk.....ločilo stotic na "piko" in ločilo tisočic na"vejico"...pa je začelo VSE delat.

bor

Pripravnik
1. dec 2007
106
0
16
Citat:
Uporabnik Anddrej pravi:
Ni mus..z sirf3 ali mtk dela tudi notri...z je jezikom je pa tudi tko, da do sedaj sem še vsakemu pod slovenščino prestavil v nastavitvah številk.....ločilo stotic na "piko" in ločilo tisočic na"vejico"...pa je začelo VSE delat.

Kje to nastaviš

masevc

Guru
2. sep 2007
3.516
893
113
halo,

se še komu dogaja, da zadnje dni ne dela več ta Garmin?

Enostavno mi ne najde satelitov. Prej je delalo vse OK

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.