[NAVIGACIJA] GARMIN XT za SYMBIAN

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

verhigi

Zelenc'
2. dec 2007
4
0
1
Citat:
Uporabnik ssavski pravi:
Ne saj to je OK, sem si že naložil SLO+CRO.BIH+SCG +TOPO SLOVENIJA. To je v bistvu vse kar sedaj rabim. Bi pa rad imel še CNv9 in BlueChart. Bluechart sicer snemam iz rapidshera, pa bo še nekaj časa trajal, CNv9 evropsko pa sem snel s torrentom pa je problem, da je img datoteka in ne morem posamezne države gor naložit, npr samo Italijo.

Kode pa znam sam zgenerirat tako da ni problem.

Ej a daš to v eno mapo oz. img file? Če ja, me zanima kako?
Ali je to v večih mapah pa pol med njimi izbiraš? Če ja, me zanima kako?

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
boš mogu še enkrat na pasnik po CN9 da bos lohka zberu drzave
grims-1.gif

bor

Pripravnik
1. dec 2007
106
0
16
Na N70 dela zelo dobro.
aplauz.gif
Vendar je potrebno telefonu spremenit jezik,sicer je natančnost bt gps 150m.
Potrebujem še CN9, vendar na pašniku ga ni.
evil.gif

dusko

Zelenc'
3. dec 2007
5
0
1
za motorolo a1000 sem dol potegnil naslednji garmin xt: GarminMobileXTforSymbianUIQ3.0_41020, pa mi ga noče nikakor inštalirat....Javi error, da bi naj bila namestivena datoteka poškodovana.... Saj garmin xt deluje na a1000,če ima
a1000 Symbian UIQ?...ali?

andyy

Pripravnik
17. avg 2007
45
5
8
zakaj CN9, če ima Garmin City Navigator Europe NT 2008 Slovenijo velik bolš pokrito in še na pašniku se ga da dobit

ssavski

Pripravnik
27. jul 2007
105
0
16
Verhigi,
Odpreš Mapsorce v zgornjem levem zavihku izbereš najprej karto AR 1.80 in označiš predele, ki te zanimajo - avtomatsko se prenesejo v spodnje levo okence, potem v zgornjem levem zavihku ponovno izbereš drugo karto npr. TOPO SLOVENIJE in izbereš predele, ki te zanimajo, nato izbereš SČG, izbereš predele ki te zanimajo, nato izbereš npr. karto Madžarske in spet izbereš samo predele, ki te zanimajo (npr. do Budimpešte), potem izbereš, (če imaš karto Evrope), samo Avstrijho in Italijo. Vse kar sproti izbiraš ti napiše spodaj levo v okence in ti tudi napiše skupno kapaciteto. Potem izbereš prenesi v napravo in ti na priključeno spominsko kartico prenese vse te karte skupaj v eno img datoteko.
Potem moraš pa še v mapsupp.UNL datoteko kopirati za vsako od teh kart ključ enega za drugim, da ti bo karte odklenilo na tak način:
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxccccccccccccccccccccccvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Upam, da je dovolj razumljivo.
Vendar imam jaz na žalost samo img datoteko Evrope NT 2008 in nimam exe datoteke, zato imam interes, da bi dobil ali exe datoteko ali pa da bi mi kdo povedal kako se img uvozi v Mapsorce.

forgot

v penziji
23. jul 2007
293
0
16
Citat:
Uporabnik ssavski pravi:
Vendar imam jaz na žalost samo img datoteko Evrope NT 2008 in nimam exe datoteke, zato imam interes, da bi dobil ali exe datoteko ali pa da bi mi kdo povedal kako se img uvozi v Mapsorce.

Upam, da ne bom v temo brcnil.

Če imaš .img file ga naloži na kartico in ga prenesi v Mapsource - Prenos / Prenos iz naprave.
AR prenese, za CN ne vem, ne vidim pa razloga, da ne bi.

LP

ssavski

Pripravnik
27. jul 2007
105
0
16
Forgot,
tudi to sem že probal, vendar ga noče pobrati. Bom se malo poigral, ena ideja gor je bila da bi lahko bila img DVD datoteka, da jo posnamem, bom preizkusilč še to.

zoranj

Pripravnik
8. avg 2007
34
0
6
Maribor
A1000 nima symbiana uiq3verzije,ampak starejšo verzijo,zato ti ne gre naložit Garmin xt.

Nazadnje urejeno:

ssavski

Pripravnik
27. jul 2007
105
0
16
Guardy,

sej dejansko tako tudi delam, pač mi je TOM TOMa bolj prijazen, mi je pa Garmin lepo nadomestilo namesto Smartcoma, ki bere karte za v hribe in navtične jadrana. Zato je ta kombinacija, ki sem jo gor omenil zame pač edina rešitev. Imaš tudi ljudi, ki bi radi imeli še Srbijo in Črno goro, pa mogoče še kakšno državo, ki je TOM TOM ne pokriva dobro.
Kle gor dajemo informacije zato, da s svojimi izkušnjami pomagamo drugim a ne?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Seveda, ampak konkretno se je šlo za slovenijo in evropo. Slovenijo pokriješ z AR, za ostalo evropo pa imaš lepo TomToma in njegove karte. Pa imaš odlično rešitev za to situacijo.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Ze več krat sem vprašal ampak nisem dobil odgovora.

Je kaka varjanta da bo ta Garmin z AdriaRoute / Citynavigatorjem delal na Nokia N95 8gb ki nima MicroSD ampak svoj notranji spomin ??

Hvala !

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:
Uporabnik xXx pravi:

Ze več krat sem vprašal ampak nisem dobil odgovora.

Je kaka varjanta da bo ta Garmin z AdriaRoute / Citynavigatorjem delal na Nokia N95 8gb ki nima MicroSD ampak svoj notranji spomin ??

JE

Koda se lahko generira tudi iz IMEI
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.