Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
A unl file maš prou narjen, da nima zravn slučajno še txt končnice, se prav samo GMAPSUPP.UNL(prever to še enkrat)?
Citat:
Uporabnik ssavski pravi:
Anddrej,
Meni je isto pokazalo enkrat vmes, pa sem aplikacijo deinštaliral in ponovno namestil pa se mi je spet oboje pokazalo.
Citat:
Uporabnik ssavski pravi:
Ej potem je pa mogoče zaradi tega, ker jest imam N73 in ima drugačno platformo (GarminMobileXTforSymbianS60_41020) bom pri prijatelju na P1 pogledal. A tebi sedaj točno dela, ker tale moj frend mal jamra, da mu je zamaknjeno. Imaš angleški jezik telefona ali si tiste pike in vejice rihtal. Ali ima kaj zveze s softewrom telefona mogoče?
Citat:
Uporabnik ssavski pravi:
Ej, imam en kup kart v img formatu. Ima kdo idejo, kako se jih uvozi v mapsorce? Sem probal že z Mapsettool kitom pa z mapedit, pa pojma nimam kako naredit.
Citat:
Uporabnik ssavski pravi:
Ja to je sicer res, vendar bi jaz rad dal samo posamezne države iz Evrope + SLO, BIH, CRO, SČG+TOPOGRAFSKO SLOVENIJE IN NAUTIČNE JADRANA - to gre pa samo preko Mapsorca
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Zakaj si pa ne bi dal narediti 3 kompilacij. Pa samo menjaš, glede na cilj.
Osnovno AR1.8, saj smo itak največ doma, nato 1 z okolico tistih držav kamor največkrat zaidemo. Del Italije, Avstrije in 3 takšno kot si jo želiš. Boš imel manj težav. Za pomorske imaš še itak čas do maja.
Kot sem bral debate je potrebno tedaj, ko združuješ več kart v datoteko zapisati vse odpiralne kode vseh programov. In ena napakica in nič ne dela. Zato sem mislil, da za prvo silo naložiš ar 1.8, potem pa naprej. Dlje kot bo Garmin zunaj več tega bo po trgovinah in seveda bolj kvalitetnega.
Kot mi je nekdo pravil so ponavadi img datoteke že odklenjene, torej samo za naložiti in peljati.