Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Človek tega dejansko ne vidi
Ja, hvala lepa za tako nore dile! Jih bom raje kar spustila in ne bom v ta namen bebavo razmetavala z denarjem!
(isto velja tudi za nore akcije, vezane na neke blazne nalepke - sploh se ne spomnim, kdaj je bila ponudba taka, da bi se meni to splačalo koristiti, pa zato raje šparam tako, da ne zapravljam za neumnosti - je veliko večji efekt
).
PS: Če vam je dosti 120 evrov za obleko, potem je dovolj, da v Mercator vsak teden POL LETA nosite 100 evirčev. Ampak čisto vsak teden in celega pol leta! Merc se bo v takem primeru odpovedal 5 centom pri enem evru.
Kako to, da tega dila nisem opazila prej?!
(če sem iskrena - 5 centov višjo ceno pri evru po mojem mnenju ne opazi 99,99999% ljudi - torej je to izredno sejf metoda)
"Zase pa nebi rekel, da šparam tam kjer ni treba... preberi si poste nazaj, zakaj jst ne obiskujem Sparov, kaj šele kakšnih Hoferjev... V Mercatorju je večja izbira, trgovina je normalno urejena, prodajalci so zmer blizu. Če bom zarad tega luksuza, ker dobim limone, zobno pasto in sekret papir na enem mestu, prišel čez mesec z 20€ "izgube" pa naj bo tako.
Tako da pike sploh niso bistvo... so pač neka ugodnost, ki je dobrodošla in še zdaleč ne zanemarljiva ... "
Preberi odebeljen tekst 5x... potem zadihaj... in potem se vpraši zakaj še vedno kokodakaš glede pik, kljub temu, da sm ti že na precej postov nazaj napisal tole.
Citat:
@wako: Človek, ki žre pivo pri ostalih, sam pa ne časti, je ena zgodba! Človek, ki si ne more privoščiti druge kave od tiste v avtomatu, je pa lahko tudi reven! Ker po tvoji slavni logiki so škrti vsi, ki si ne kupijo lamborginija, pač pa se šlepajo v nekih instant jajcih od volksvagna.
Med reveži so tudi ljudje, ki niso pretirano navdušeni, da bi čisto vsak odpadek vrgli vase. Si mogoče v svoji veličini pomislil na to skupino ljudi, ali pa morajo tudi oni hoditi tja, kamor si jim ti ukazal, ker sicer pa niso reveži in naj jih cene ne brigajo?
Da ne pozabim - tvoji posti niso nič drugačni od ostalih - če klatiš oslarije, jih bom pač komentirala. Če ti kaj ni všeč, pa pojdi pacarit na svoj blog in boš lahko po mili volji izvajal cenzuro vseh, ki se ne klanjajo tvoji "veličini" in si to dovolijo celo vsem pokazat.
Ne, draga moja, nisem rekel da so tisti škrti, ki si ne morjo privoščit kave v kafiču. Če bi mal zadihala in dejansko prebrala moje poste predn začneš klofat po tipkovnci, bi opazila, da sem posebaj izpostavil folk, ki špara na kavah v kafičih, ne tistih, ki si tega ne morjo prvoščit in pijejo kavo iz avtomata.
Torej je zate hrana v Lidlu "odpadek"? Se ti ne zdi, da so na internetu tudi ljudje, kateri so prisiljeni kupovati "odpadke" in si jih s tem užalila? Si mogoče pomislila, da si ne morjo druzga kot "odpadkov" privoščit? Aja neeee... to ni isto. Ti imaš plemenite namene, sej res
Jst nism nobenmu ukazal nič... samo izražam mnenje da se mi zdite smešni z laufanjem po "n" različnih štacunah. Tiste zastopim ki so v pomankanju... vas pa ne. In ne posplošuj in govori, da se norca delam s tistih ki nimajo....
Ti kar komentiraj... nisem rekel da ne smeš, niti nebi imel namena kaj takega cenzurirat... v bistvu me zabavaš s tem tvojim nabijanjem. Ko ti 3x povem, da pike niso bistvo ti še vedno goniš, da sem smešen, ker zarad pik hodim v Mercator... pa ko ti 3x povem, da je razlika med tistim ki špara na 10 centih pri kavi v kafiču in tistim, ki si je ne more privoščit in raje spije tisto z avtomata, pa ti vseeno še zmer kokodakaš da sem užalil tiste, kateri si ne morejo privočit kave v kafiču..... očitno maš resne težave. Ali pa pa so še vedno prisotne traume iz študentskih let, ko je prjatlca pri rundi, ki si jo ti plačala, spila 100sit dražjo pijačo, kot si jo ti naročila pri njeni
p.s.: zdaj čakam kakšen bister (mimo usekan) pregovor boš napisala... ali bo morda kar basen?